VIDEO: Kakšno neumno prehitevanje! Voznik z Audijem šokiral celotno regijo...

Te dni je na spletu pristal video posnetek, v katerem je voznik Audija s svojim početjem zgrozil mnoge.

Na poti med Sarajevom in Mostarjem je njegovo nespametno prehitevanje posnela kamera v vozilu, vsebina video posnetka pa je mnoge pustila v šoku.

Na video posnetku je moč videti črno Audi vozilo, kjer najprej čez dvojno polno črto prehiti vozilo, iz katerega prihaja video posnetek. Po prvem vozilu je prekrškar pripeljal za tovornjak, nato pa kmalu zatem poskrbel še za eno zgražanje med vozniki.Prehitevanja tovornjaka se je kljub dvema polnima črtama lotil tik pred začetkom predora.

Iz vozila, iz katerega prihaja video posnetek, se se ob tem dejanju lahko sliši komentar voznika: "Poglej debila!"

Poglejte si video posnetek iz Bosne in Hercegovine, v katerem je voznik z Audijem ob svojem početju šokiral vso regijo.
0
Hitri Voznik
Pred 4 dnevi
Največji bedak si ti Roman M
-1
Roman M
Pred 1 tednom
Bedak na kvadrat !!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zadnji nastop Elvisa, ki ga je videlo le malo ljudi: Prisluhnite, kako je zapel!VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Ste videli, kako je Rosvita Pesek opravila z nasprotnikom Magne?VIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofe78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...VIDEO: Vid Valič pokazal babico in dedka! Njun pogovor bo nasmejal tudi tebe...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaMedicinske sestre umirajoči materi izpolnile zadnjo željo, solza ni manjkaloOče ji je iz vojske poslal medvedka. To se je zgodilo, ko mu je stisnila roko!Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoVIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...VIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiUmrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!Moški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekVIDEO: Tako je osmešil Poljaka, ki je kolono vozil prehiteval po nasprotnem pasuDron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: Pred hišo mu je ukradla paket, nato ji je lastnik dal lekcijoZa vedno se je poslovila pevka skupine Agropop, legendarna ŠerbiVIDEO: To je posebno darilo, ki je Deželaka za rojstni dan spravilo v jok!