VIDEO: Kakšno neumno prehitevanje! Voznik z Audijem šokiral celotno regijo...

Te dni je na spletu pristal video posnetek, v katerem je voznik Audija s svojim početjem zgrozil mnoge.

Na poti med Sarajevom in Mostarjem je njegovo nespametno prehitevanje posnela kamera v vozilu, vsebina video posnetka pa je mnoge pustila v šoku.

Na video posnetku je moč videti črno Audi vozilo, kjer najprej čez dvojno polno črto prehiti vozilo, iz katerega prihaja video posnetek. Po prvem vozilu je prekrškar pripeljal za tovornjak, nato pa kmalu zatem poskrbel še za eno zgražanje med vozniki.Prehitevanja tovornjaka se je kljub dvema polnima črtama lotil tik pred začetkom predora.

Iz vozila, iz katerega prihaja video posnetek, se se ob tem dejanju lahko sliši komentar voznika: "Poglej debila!"

Poglejte si video posnetek iz Bosne in Hercegovine, v katerem je voznik z Audijem ob svojem početju šokiral vso regijo.
0
Hitri Voznik
Pred 9 tedni
Največji bedak si ti Roman M
-1
Roman M
Pred 10 tedni
Bedak na kvadrat !!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža SlovenijoVIDEO: Kmetu je prekipelo! Tako je dal lekcijo protestnikom, ki so zasedli njegovo posestSMEH: Tilen Artač nasmejal s priredbo Avsenikov, privoščil si je uporabnike spletaVIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem ShallowPrišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...VIDEO: Nalašč je zaviral pred tovornjakom, voznik se je odločil za maščevanjeVIDEO: Čudovit vrt iz Budanj, ki Slovencem jemlje sapo! Izgleda kot iz pravljice...VIDEO: Ste že videli, kaj Dončić počne NBA novincu? Posnetek se širi kot požar...VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščiniVIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Čustveno slovo voditeljice RTV! Tako je za konec zapela pred kamerami...VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...Potepuška mucka z mijavkanjem prevzela svet, njeno oglašanje je prav posebnoŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeVIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...SMEH: Nekdo je pohitril posnetek pristanka na Luni, prizori so nasmejali mnogeVIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokalVIDEO: Jan Oblak zablestel z noro dvojno obrambo, klanjajo se mu še vratarjiVIDEO: Letalo z največjim razponom kril na svetu opravilo svoj prvi poletDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo RuandeVIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonik