VIDEO: Kakšno neumno prehitevanje! Voznik z Audijem šokiral celotno regijo...

Te dni je na spletu pristal video posnetek, v katerem je voznik Audija s svojim početjem zgrozil mnoge.

Na poti med Sarajevom in Mostarjem je njegovo nespametno prehitevanje posnela kamera v vozilu, vsebina video posnetka pa je mnoge pustila v šoku.

Na video posnetku je moč videti črno Audi vozilo, kjer najprej čez dvojno polno črto prehiti vozilo, iz katerega prihaja video posnetek. Po prvem vozilu je prekrškar pripeljal za tovornjak, nato pa kmalu zatem poskrbel še za eno zgražanje med vozniki.Prehitevanja tovornjaka se je kljub dvema polnima črtama lotil tik pred začetkom predora.

Iz vozila, iz katerega prihaja video posnetek, se se ob tem dejanju lahko sliši komentar voznika: "Poglej debila!"

Poglejte si video posnetek iz Bosne in Hercegovine, v katerem je voznik z Audijem ob svojem početju šokiral vso regijo.
0
Hitri Voznik
Pred 18 tedni
Največji bedak si ti Roman M
-1
Roman M
Pred 19 tedni
Bedak na kvadrat !!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke