VIDEO: Korošica pobegnila v Prago k tajkunu. Oglejte si njen nov posnetek!

Denise Dame, ki jo mnogi Slovenci poznamo pod vzdevkom Korošica, je včeraj na spletu objavila nov video posnetek, ki bo zagotovo znova dvignil veliko prahu. Te dni se namreč potika v Pragi, kamor naj bi pobegnila k enemu izmed premožnih tajkunov. Kdo je tajkun, o katerem govori Korošica, ostaja neznanka.

V posnetku je pokazala vso razkošnost apartmaja, v katerem je nastanjena, posnetek pa si je v le nekaj urah ogledalo že preko 20.000 Slovencev.

Oglejte si, kakšnega luksuza je te dni deležna Korošica, o kateri letos govori vsa Slovenija.
0
Boris Hribljan
Pred 1 mesecem
Ta baba je tako zmešana, da jo s šejkerjem ne bi dal bolj zmešano naredit! Navadna "keš pička", pa še zgleda kot pohojen polž! Le koliko časa se bo tako preseravala? Vsak, ko jo bo spoznal jo bo takoj skozi vrata zabrisal. Ta Čeh raje ni prišel kot, da bi jo prenašal! Pijana je pa nonstop zato, da se ne ustraši, ko se v ogledalo pogleda!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na poroki je hotel zaplesal s svojo mamo. To je šok, ki so mu bili priča gostje!Ženska je iz avtomobila pomahala medvedu. Poglejte si, kaj je storila žival...Policist je žensko prijel za ramo. Ko se obrne, doživi največji šok dneva!VIDEO: Princ Harry in Meghan ostala brez besed! To jima je narisala najstnica...Deček je k sosedu vrgel žogo! Ne boste verjeli, kaj so posneli njegovi starši...Natakarico je prijel za rit! Poglejte si, kako se mu je maščevala...VIDEO: Ne boste verjeli, kakšnemu prizoru so bili vozniki priča v ŽeleznikihNa poroki je zapel kar ženin! Ko boste slišali njegov glas... Prava čarovnija!VIDEO: Vesna in Miha spet poskrbela za smeh, to sta povedala o fačuzijuSnemal je deblo, nato pa ostal brez besed! Poglejte si, kaj je bilo v lesu...VIDEO: Gorski kolesar obnorel svet, skočil je čez kolesarje na Tour de FranceVIDEO: Tujci očarali ves Balkan! Tako so zapeli znano hrvaško uspešnico...Tako so se odzvali Belgijci, ko se je skozi mesto sprehodila družina iz HrvaškeVIDEO: 10-letna 'čudežna' deklica šokirala sodnike! Njen glas je iz drugega sveta...SMEH: Svoja sinova je učila, kako skočiti v bazen! Poglejte si, kaj je sledilo...Potapljač je pod vodo snemal ribo, nato se je zgodilo nepričakovanoSMEH: Balkanec stavkal zaradi služb. To je bila reakcija, ko mu je ponudil delo!VIDEO: Ne boste verjeli, koliko televizij ima doma Jože iz Ljubezni po domače!Kakšno znanje pilota helikopterja! Pristal je na gori, da bi pomagali ranjenimOpazil je psa, ki se je plazil za invalidskim vozičkom. Kar je posnel, obkroža svet...Slovenka z videospotom dviguje pritisk! Ste že slišali njeno novo pesem?Fantek z Downovim sindromom prvi sreča bratca. Poglejte si njegovo reakcijo...Tri deklice so se postavile v vrsto. Ko se obrnejo, nihče ne more zadržati smeha!VIDEO: Oblak zablestel na treningu! Gol je zabil s škarijcami v slogu Ronalda...Starša sta sinu v roke dala pismo. Ko ga je prebral, so mu obraz oblile solze...