VIDEO: Korošica znova jokala! Preveč se je napila in pred vsemi slekla majico...

V soboto je v Cvetličarni v Ljubljani potekala predstavitev remiksa Kupi mi Guči, za katerega zasluge nosi Korošica Denise Dame. Pesem je po svoje priredil DJ Ortox, v slabem mesecu dni pa si je posnetek ogledalo že več kot sto tisoč ljudi.

V Cvetličarni je bila pričakovano tudi Denise Dame, ki je bila nad obiskom razočarana. Očitno tako zelo, da je mogla znova pregloboko pogledati v kozarec. Ker je bila po njenih besedah pijana, je stopila na oder, tam odvrgla majčko in vsem pokazala lepote svojega telesa.

Zdaj so dnevi minili, Denise pa svojo potezo obžaluje. Tako zelo, da se je znova razjokala pred kamero. In verjeti ali ne, tokrat je bila prvič pred kamero trezna. Vsaj tako pravi. Prisluhnite, kaj je Korošica imela tokrat povedati Slovencem in svojim oboževalcem.
1
Suzy Banović
Pred 16 tedni
Sramota res, in žalostno da se slovenija ukvarja s takimi posamezniki, jim dela reklamo in potem postanejo "slavni" brez razloga... kaj je ta zenska dobrega ali pametnega naredila da si zasluži tako medijsko pozornost? sramota
2
Klemen Cimperc
Pred 16 tedni
Fuj!
3
Branko Ošep
Pred 16 tedni
To obnašanje ni normalno. Kakšno hrano kaj ta punca uživa?
Brez zamere in lep pozdrav
3
JeklenaPest
Pred 16 tedni
Mogoče je trezna alkohola, kakih drugih substanc pa ne. Grda je kak gorilja rit, pa še govori neverjetno smotano...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.