VIDEO: Korošica znova jokala! Preveč se je napila in pred vsemi slekla majico...

V soboto je v Cvetličarni v Ljubljani potekala predstavitev remiksa Kupi mi Guči, za katerega zasluge nosi Korošica Denise Dame. Pesem je po svoje priredil DJ Ortox, v slabem mesecu dni pa si je posnetek ogledalo že več kot sto tisoč ljudi.

V Cvetličarni je bila pričakovano tudi Denise Dame, ki je bila nad obiskom razočarana. Očitno tako zelo, da je mogla znova pregloboko pogledati v kozarec. Ker je bila po njenih besedah pijana, je stopila na oder, tam odvrgla majčko in vsem pokazala lepote svojega telesa.

Zdaj so dnevi minili, Denise pa svojo potezo obžaluje. Tako zelo, da se je znova razjokala pred kamero. In verjeti ali ne, tokrat je bila prvič pred kamero trezna. Vsaj tako pravi. Prisluhnite, kaj je Korošica imela tokrat povedati Slovencem in svojim oboževalcem.
1
Suzy Banović
Pred 3 tedni
Sramota res, in žalostno da se slovenija ukvarja s takimi posamezniki, jim dela reklamo in potem postanejo "slavni" brez razloga... kaj je ta zenska dobrega ali pametnega naredila da si zasluži tako medijsko pozornost? sramota
2
Klemen Cimperc
Pred 3 tedni
Fuj!
3
Branko Ošep
Pred 3 tedni
To obnašanje ni normalno. Kakšno hrano kaj ta punca uživa?
Brez zamere in lep pozdrav
3
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Mogoče je trezna alkohola, kakih drugih substanc pa ne. Grda je kak gorilja rit, pa še govori neverjetno smotano...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Besede Jerneja Šugmana obkrožajo Slovenijo. To je povedal v Naši mali kliniki!Tako se je Jan Plestenjak poklonil Jerneju Šugmanu, besede so ganile SlovenceVIDEO: Družina pokojnega Slavka Avsenika zanj zapela pesem in ganila SlovenceTečen starček je v smeti metal nove stvari, nato so sosedje odkrili ganljiv razlogVIDEO: Nasprotnik udaril Dončića, nato je Luka s svojo potezo postal spletni hitVIDEO: Isaac Palma obnorel Slovence, tako je zapel uspešnico Elvisa PresleyjaVIDEO: Na Radiu 1 dobili vroč obisk, nato je Avdić doživel ta šok!Moški je sam sedel v prazni cerkvi. Ko dvigne glavo, gredo kocine vsem pokonci!Starša sta novorojenčico pripeljala domov. Kar sta posnela na kamero, obkroža svet!Dekle ga je zasačilo med varanjem. Ne boste verjeli, kam je skril ljubico!Tega kužka zaradi drugačnosti nihče ni hotel imeti. Oglejte si, kako izgleda danes!Otroci so si 5 let želeli kužka. To je njihova reakcija, ko jim ga starši kupijo!Voznik BMW-ja je ob potezi redarjev prekipelo. Oglejte si, kaj je storil z lisicami!Sedela je na kajaku in opazovala morje. Naslednji prizor ti pokonci dvigne kocine!Štiri dekleta so stopile na oder. Ob njihovi nenavadni točki so gledalci ponoreli!VIDEO: Slovenski voznik posnel ŠOK! Najprej je avto zletel s ceste, nato pa...VIDEO: Luka Sešek navdušil Slovence, kot Jan Plestenjak je zapel njegovo uspešnicoVIDEO: Slovencu je prekipelo! Poglejte si, kaj mu je naredil operater A1...VIDEO: Korošica pobegnila v Prago k tajkunu. Oglejte si njen nov posnetek!VIDEO: Umrl je Jernej Šugman. To so posnetki, po katerih se ga bomo spominjali!