VIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«

Velika zmagovalca letošnje Eme 2019 sta Zala Kralj in Gašper Šantl s pesmijo "Sebi". Na drugem mestu je pristala Raiven s pesmijo "Kaos", na Emi pa je tokrat nastopila že tretjič.

Zmagovalca je med oddajo v živo razglasila voditeljica Ajda Smrekar, na odru pa je takrat z njo bila tudi lanskoletna zmagovalka Lea Sirk, ki je zmagoviti kipec predala v roke Zale in nato čestitala še drugouvrščeni.

V tistem trenutku so vedno zgovorni Primorki ušle besede, s katerimi je razkrila, kdo je bil njen favorit. Ob objemu Raiven je Lea Sirk dejala: "Pa ne morem fa**** verjet!" Več kot očitno zmagovalca nista bila po njenem okusu, nevede pa je vse skupaj izrekla ob prižganem mikrofonu.


Zaradi njenih sočnih besed je na spletu hitro zavrelo, saj je mnogo Slovencev in Slovenk prepričanih, da se je tako pokazala pristranskost strokovne žirije, v kateri je bila tudi Lea Sirk.

Na spletu pa se je pojavil tudi video posnetek Sirkove, s katerim pojasnjuje, zakaj je tako reagirala. Pri tem je uporabila še več kletvic, kot jih je izrekla na odru v živo: "In zdaj je cela senzacija okrog tega, zakaj sem jaz rekla ozvočena 'fa***...' In ja, to sem fa**** mislila. Ne morem verjeti, ker sem bila prepričana, da bo zmagala Raiven. Ko jih j***!"

Mnogi so na spletu zapisali, da takšno obnašanje za voditeljico ni primerno, spet drugi pa pravijo, da je Lea preprosto pristna in iskrena kot vedno.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca