VIDEO: Mama se jim je kruto maščevala, posnetek ima že 40 milijonov ogledov

Nekateri starši resnično nimajo meja. To je te dni dokazala tudi mama Felicity Crane iz Združenih držav Amerike, ko se je odločila, da se bo s kruto potegavščino maščevala svojima otrokoma.

Za takšno potezo se je odločila po tem, ko so jo otroci večkrat potegnili za nos!

Felicity je med pripravo kosila nastavila skrito kamero, nato pa zaigrala, da si je med rezanjem korenja odrezala prst. Za odrezan prst je uporabila kar košček korenja, krvave prizore pa je zaigrala s pomočjo barvila za hrano.

Njeno kruto potegavščino si je do danes samo na omrežju TikTok ogledalo že več kot 45 milijonov ljudi!

Mnogi se ob posnetku zgražajo nad dejanjem matere, češ, da bi takšna potegavščina lahko vplivala na razvoj njenih otrok, spet drugi pa so nad maščevanjem mamice navdušeni.

Na srečo sta potegavščino po njenih besedah ter po reakciji sodeč dobro sprejela tudi sinova. Je kljub temu šla mamica s svojo potegavščino predaleč?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeVIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Malčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemNekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!Hodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!VIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomVIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastVIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!VIDEO: Jezna veganka toži sosede, ker na žaru pečejo meso