VIDEO: Marko Vozelj ganil Slovenijo: Predstavil je novo pesem, ki boža po duši!

Slovenski glasbenik Marko Vozelj in Mojstri so tokrat predstavili novo pesem "Ni mi žal", ki je na spletu že prava mala uspešnica.

Omenjena pesem govori o vseh iskrenih ljubeznih, ki niso dočakale svojega srečnega konca, sodeč po odzivih pa je ganila mnoge na spletu.

"Pesem govori o ljubezni, ki se konča. To ni prijetna stvar, a glavno sporočilo pesmi pravi: »Ni mi žal, ni mi žal, da sem v življenju te spoznal, ni mi žal za vse to, hvala ti, čeprav je to slovo.« Naša sreča in ljubezen ni samo trenutni odsev našega življenja ampak je zaobjem vseh naših življenjskih izkušenj. Tudi tiste nesrečne ljubezni oziroma neprijetni življenjski dogodki so kamenčki v mozaiku našega življenja in so neprecenljivi, da lahko ljubimo naprej," so ob videospotu za pesem "Ni mi žal" zapisali Marko Vozelj in Mojstri.


MV media, YouTube
Avtor glasbe za pesem je Matjaž Vlašič, pod avtorja besedila se podpisuje Marko Vozelj. Ob novi pesmi "Ni mi žal" so še zapisali, da v trenutku razhajanja pozabimo na vse lepe trenutke, ki smo jih preživeli z nekom, a bi morali biti hvaležni za vsakega in za vse, kar nam pride v življenju naproti. Vsaka dobra ali manj dobra izkušnja je veliko vredna, ker se iz nje nekaj naučimo, nas oplemeniti in utrdi.

Prisluhnite novi čudoviti pesmi "Ni mi žal", ki so jo te dni premierno na spletu predstavili Marko Vozelj in Mojstri. Imate tudi vi lepe spomine na pretekle ljubezni, ki žal niso dočakale svojega srečnega konca?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!Družina iz Vipave, ki skrbi za več kot 30 živali: Zgodba, ki je navdihnila Slovenijo!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!Hrvaška predstavila pesem za Evrovizijo: Stavnice jim napovedujejo drugo mesto!Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!Miran Rudan predstavil novo pesem "Amen", z nastopom je navdušil SlovenceDeček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!VIDEO: Posneli trenutek, ko je Franci Kek med košarkarsko tekmo stekel na parketMedved se povsem približa lovcu4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!Tri terenska vozila uničena v nekaj sekundahVIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!