VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma Titanik

Splet je pred meseci obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo izjemen glasbeni nastop metal pevca Dana Vasca.

Ta je v metal izvedbi zapel svetovno poznano uspešnico "My Heart Will Go On", ki jo v originalu prepeva glasbenika Celine Dion.

Video posnetek, ki ga je Dan Vasc objavil na svojem YouTube kanalu, je tam že prava uspešnica - do danes je dosegel več kot 700.000 ogledov, številni spletni uporabniki pa so sodeč po odzivih navdušeni nad unikatnim nastopom.


Dan Vasc, YouTube
Pri nastopu je bas kitaro in električno kitaro igral Garret J. Peters, ostalo glasbo je zaigral Dan Vasc. Slednji je skupaj z Gabrielom Belozijem poskrbel tudi za aranžma. Pesem "My Heart Will Go On" mnogi poznamo tudi iz filma Titanik.

Prisluhnite izjemnemu glasbenemu nastopu, pri katerem je pevec Dan Vasc svetovno poznano uspešnico "My Heart Will Go On" zapel v metal izvedbi. Bo s petjem navdušil tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Uvodni kitarski solo je veličasten. Ostalo pa je ena sama praska...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik