VIDEO: Miha Deželak praznuje 50. rojstni dan: Starša sta ga ganila do solz!

Slovenski radijski voditelj Miha Deželak prav danes praznuje okroglo obletnico - dočakal je namreč abrahama.

V jutranjem programu je bilo znova pestro, sodelavci pa so mu pripravili številna presenečenja, ki jih zagotovo nikoli ne bo pozabil.

Denis Avdić, Jana Morelj in Lara Tošić so svojega sodelavca in prijatelja Miho Deželaka obdarili na različne načine. Presenečenj ni manjkalo, Miha Deželak pa je večkrat ostal odprtih ust.


Radio 1, Facebook
Denis, Jana in Lara obdarili Deželaka:


Deželaka je presenetil Dejan Dogaja:


Za posebno presenečenje so poskrbeli tudi voditelji Lovše, Klepač in Gustinčič ter Roškar, ki so pripravili nepozaben nastop. Predstavili so se kot odštekani 4 Terorji.

4 Terorji presenetili Miho Deželaka:


Od sodelavcev je dobil tudi električno kolo, s katerim bo lahko naredil še več kilometrov in užival po 50. letu. Pred časom je namreč dejal, da mu je kolesarjenje velika strast, zaradi let pa bi mu prav prišla pomoč električnega kolesa. Tako so ga s posebnim darilom obdarili v studiu Radia 1.

Deželak je dobil električno kolo:


Na Deželaka ni pozabila niti pevka Nina Pušlar, ki se jo je zelo razveselil. Za piko na i pa sta v studio prišla tudi njegova starša in mu prinesla prav posebno darilo, ob katerem Miha Deželak ni mogel skriti solz.

Deželaku voščila Nina Pušlar, starša sta ga ganila do solz:

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen