VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?

Slovenijo je te dni obkrožila nova poskočna pesem "Bi te, bi te", pod katero se podpisuje Stil in Modrijani.

Zabavna in malce nagajiva pesem je že prava uspešnica, sodeč po odzivih pa so fantje z njo navdušili številne slovenske poslušalce.

"Stil in Modrijani smo zelo dobri prijatelji. Poznamo se že vrsto let. Poznali so se že naši starši. Druži nas pa tudi divji štajerski temperament in neizmerna strast do glasbe. Skupni nastopi so obrodili tudi prvo glasbeno sodelovanje," so ob video posnetku zapisali na YouTube omrežju.


StilovciTV, YouTube
"Posneli smo polko Bi te, bi te, ki je priredba pesmi Berghain, odlične glasbene zasedbe Fäaschtbänkler. Tako glasba še naprej povezuje glasbenike in različne države. Glasba ne pozna meja. Hvala prijateljem glasbene skupine Fäaschtbänkler, da so dovolili priredbo in objavo pesmi," so še dodali ob novi pesmi "Bi te, bi te".

Avtorji izvorne glasbe so Andreas Frei, Bernhard Wittgruber, Lukas Plöchl, Marco Graber, Michael Hutter, Roman Pizio in Roman Wüthrich, ki so napisali tudi originalno besedilo. Prisluhnite novi pesmi "Bi te, bi te", s katero so Modrijani in Stilovci te dni navdušili Slovenijo.
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Uspešnica??! Brez veze...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen