VIDEO: Moški skočil v vodo in zgrabil laboda: Ptico je rešil pred bolečinami!

Na družbenem omrežju Facebook je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nesebično pomoč za laboda v težavah.

Moški je v vodi opazil laboda, ki je imel v kljunu zapičen trnek, nato je se je brez oklevanja pognal v vodo, da bi nemočni živali pomagal.

"Vsi smo ljudje, ampak malokdo je ČLOVEK! Lepo dejanje, hvala vama," so ob video posnetku zapisali na slovenski Facebook strani društva Animal Angels, ki se po najboljših močeh trudi za zaščito živali.


ANIMAL ANGELS, Facebook
Labodi so do 1,8 m dolge, močne in dolgovrate ptice, ki živijo ob z rastlinjem bogatih sladkih vodah na zmernih in hladnih območjih po vsem svetu z izjemo Afrike. Omenjena ptica je simbol nedolžnosti, iskrenosti, poštenosti in čistosti.

V video posnetku lahko spremljamo prizor z labodom, ki se je znašel v težavah - ker je imel v kljunu zapičen trnek, so mu dobri ljudje priskočili na pomoč. Poglejte si, kako so se lotili reševanja ptice v težavah.

0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Lepo, plemenito...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeŽenina in nevesto ganili do solz: Takšno presenečenje so pevci pripravili v cerkvi!Družina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Gadi v živo zapeli svojo uspešnico: Njihov nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!VIDEO: Italijan na Krasu prenovil porušeno župnišče, da bi ohranil kulturno dediščinoVIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceTanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!Poskočni predstavili novo pesem o vroči mami: Nasmejali so svoje oboževalce!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Dokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Voznik šolskega avtobusa nalašč zaviralSlovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!