VIDEO: Na motorju je brcnil drugo vozilo, nato je dobil najboljšo kazen

Človeška neumnost ne pozna meja. Omenjeno trditev vedno znova dokazujejo tudi številni vozniki na cestah, ki s svojimi potezami ogrožajo druge udeležence v prometu.

Za nespametno potezo se je v teh dneh odločil motorist, a takoj zatem prejel tudi poučno lekcijo!

V kraju Ocean Beach v Kaliforniji je eden izmed voznikov posnel prizor, ko ga je sprva nevarno prehitel voznik Mini Cooperja. Le nekaj sekund kasneje ga je prehitel še motorist, ki je s prej omenjenim voznikom očitno imel neporavnane račune.

Nespametni motorist se je zatem odločil, da bo pravico vzel v svoje roke - približal se je vozniku Mini Cooperja, nato pa z nogo močno brcnil v vozilo.

Fizikalni zakoni so poskrbeli za svoje, motorist pa je ob tej potezi kmalu pristal na tleh. Mnogi na spletu so zapisali, da je to bila "božja kazen", ki si jo bo motorist zagotovo zapomnil za vse večne čase. Še en dokaz, da sporov nikakor ne smemo reševati na cestah!
1
JeklenaPest
Pred 20 tedni
Še dobro, da je takih kretenov bolj malo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskePosnetek 4-letne deklice iz Slovenije senzacija na spletu: Tako je deskala na snegu!VIDEO: Potegavščina iz Slovenije: Tako je med spanjem šokirala fanta!Tako je Luka Dončić izpolnil željo Bryantovi hčerki, ki je umrla v nesrečiSMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Ganljiv nastop: 6-letna deklica svetovno uspešnico zapela skupaj z mamo!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!VIDEO: Slovenski policist pešca prijel za glavo, nato je sledila lekcijaKamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Izredna novica: Tako izgledajo protesti na cestah v Kamniku po odstopu Šarca!VIDEO: Milan Kučan poskrbel za cvetko: To je izjavil ob odstopu Šarca!Papiga iz Hrvaške spet poskrbela za smeh: To je počela ob lastniku!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetkiLuka Dončić med tekmo zajokal: Tako so se poklonili Kobeju Bryantu!V helikopterski nesreči umrl Kobe Bryant, svet pretresli prizori tragedijeNastop mlade Kaje obkroža Slovenijo: Tako je zaigrala skladbo Avsenika!Kolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Klemen Slakonja zapel kot Oliver Dragojević: Parodija je nasmejala Slovence!Rafael Nadal v glavo zadel deklico: Opravičil se ji je s poljubom!