VIDEO: Na motorju je brcnil drugo vozilo, nato je dobil najboljšo kazen

Človeška neumnost ne pozna meja. Omenjeno trditev vedno znova dokazujejo tudi številni vozniki na cestah, ki s svojimi potezami ogrožajo druge udeležence v prometu.

Za nespametno potezo se je v teh dneh odločil motorist, a takoj zatem prejel tudi poučno lekcijo!

V kraju Ocean Beach v Kaliforniji je eden izmed voznikov posnel prizor, ko ga je sprva nevarno prehitel voznik Mini Cooperja. Le nekaj sekund kasneje ga je prehitel še motorist, ki je s prej omenjenim voznikom očitno imel neporavnane račune.

Nespametni motorist se je zatem odločil, da bo pravico vzel v svoje roke - približal se je vozniku Mini Cooperja, nato pa z nogo močno brcnil v vozilo.

Fizikalni zakoni so poskrbeli za svoje, motorist pa je ob tej potezi kmalu pristal na tleh. Mnogi na spletu so zapisali, da je to bila "božja kazen", ki si jo bo motorist zagotovo zapomnil za vse večne čase. Še en dokaz, da sporov nikakor ne smemo reševati na cestah!
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Še dobro, da je takih kretenov bolj malo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!