VIDEO: Na motorju je brcnil drugo vozilo, nato je dobil najboljšo kazen

Človeška neumnost ne pozna meja. Omenjeno trditev vedno znova dokazujejo tudi številni vozniki na cestah, ki s svojimi potezami ogrožajo druge udeležence v prometu.

Za nespametno potezo se je v teh dneh odločil motorist, a takoj zatem prejel tudi poučno lekcijo!

V kraju Ocean Beach v Kaliforniji je eden izmed voznikov posnel prizor, ko ga je sprva nevarno prehitel voznik Mini Cooperja. Le nekaj sekund kasneje ga je prehitel še motorist, ki je s prej omenjenim voznikom očitno imel neporavnane račune.

Nespametni motorist se je zatem odločil, da bo pravico vzel v svoje roke - približal se je vozniku Mini Cooperja, nato pa z nogo močno brcnil v vozilo.

Fizikalni zakoni so poskrbeli za svoje, motorist pa je ob tej potezi kmalu pristal na tleh. Mnogi na spletu so zapisali, da je to bila "božja kazen", ki si jo bo motorist zagotovo zapomnil za vse večne čase. Še en dokaz, da sporov nikakor ne smemo reševati na cestah!
1
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Še dobro, da je takih kretenov bolj malo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeVIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Malčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemNekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!Hodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!VIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomVIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastVIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!VIDEO: Jezna veganka toži sosede, ker na žaru pečejo meso