VIDEO: Na motorju je brcnil drugo vozilo, nato je dobil najboljšo kazen

Človeška neumnost ne pozna meja. Omenjeno trditev vedno znova dokazujejo tudi številni vozniki na cestah, ki s svojimi potezami ogrožajo druge udeležence v prometu.

Za nespametno potezo se je v teh dneh odločil motorist, a takoj zatem prejel tudi poučno lekcijo!

V kraju Ocean Beach v Kaliforniji je eden izmed voznikov posnel prizor, ko ga je sprva nevarno prehitel voznik Mini Cooperja. Le nekaj sekund kasneje ga je prehitel še motorist, ki je s prej omenjenim voznikom očitno imel neporavnane račune.

Nespametni motorist se je zatem odločil, da bo pravico vzel v svoje roke - približal se je vozniku Mini Cooperja, nato pa z nogo močno brcnil v vozilo.

Fizikalni zakoni so poskrbeli za svoje, motorist pa je ob tej potezi kmalu pristal na tleh. Mnogi na spletu so zapisali, da je to bila "božja kazen", ki si jo bo motorist zagotovo zapomnil za vse večne čase. Še en dokaz, da sporov nikakor ne smemo reševati na cestah!
1
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Še dobro, da je takih kretenov bolj malo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenec je zbolel za rakom: Njegov posnetek danes obkroža Slovenijo!Hrvat skupaj z lepotico zaigral pesem iz Titanika: Njun nastop žanje rekorde!VIDEO: Deček iz Rusije prevzel svet: Zapel je tako, kot bi zapel Freddie Mercury!VIDEO: Deklica prvič videla novorojeno sestrico: Njena reakcija gane do solz!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija: Njena izjava te bo pustila brez besed!Na hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!Pes je vsak dan preskočil ograjo: Ko ga je lastnica našla, je zajokala od žalosti!VIDEO: Marko Bandelli "udaril" z govorom: Smeha med poslanci ni manjkalo!Deklica iz Bosne zapela pesem "Moj lipi andjele", ki jo je pel Oliver DragojevićPsička sredi noči ostala pred vrati: Pozvonila je lastnikom, da ji odklenejo!Deček senzacija na spletu: Pred sošolci je zaigral legendarno pesem Queenov!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuVIDEO: Grozljivka iz Slovenije: Bežal pred policijo, nato se je prevrnil!Kako zobni aparat skozi leta popravi zobeDojenček zlezel na rob stopnic: Pred padcem ga je rešila mucka!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!Jezikavi malček obkrožil splet: Učiteljico je poslal v...VIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Vlado Kreslin: Zapel je parodijo o martinovanju!Štajerc pregloboko pogledal v kozarec: Tako je zapel na martinovo!Ne boste verjeli, kaj je storil nogometaš Seville: Poglej, kako je preprečil zadetek!Martinovanje po slovensko: Tako je jodlal pod dozo alkohola!VIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!VIDEO: Posnetek senzacija na spletu: Ples kužka te bo pustil brez besed!VIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcem