VIDEO: Na primorski avtocesti peljal v nasprotno smer, posnele so ga kamere

Darsove nadzorne kamere so na primorski avtocesti preteklo nedeljo posnele novo grozljivko.

Voznik je peljal kar v nasprotni smeri po odstavnem pasu, s svojim nespametnim dejanjem pa ogrozil vse udeležence v prometu, ki so po avtocesti peljali v pravilni smeri.

Kamere Darsa so prigodo posnele ob predoru Dekani - v posnetku je moč videti osebno vozilo, ki je z visoko hitrostjo peljalo po odstavnem pasu v nasprotni smeri. Na srečo so voznika policisti čez nekaj minut zaustavili pri izvozu Bertoki.

Video posnetek je obenem le še en dokaz, da moramo biti pri vožnji vedno previdni, saj lahko naletimo tudi na takšne prizore.

Pri Darsu obenem opozarjajo, da bodimo pri vožnji zbrani in dobro spremljajmo prometno signalizacijo. Poglejte si, kaj so preteklo nedeljo na primorski avtocesti posnele Darsove nadzorne kamere!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Biserov nikak ne sfali...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15