VIDEO: Nasprotnik udaril Dončića, nato je Luka s svojo potezo postal spletni hit

Košarkarji Reala so v 10. krogu španskega prvenstva premagali Gran Canario z rezultatom 96:72. Znova je blestel Luka Dončić, ki je na srečanju dosegel izjemnih 16 točk, zbral še štiri skoke, pet podaj in ukradel dve žogi. Vse to je zadostovalo za najboljši statistični indeks na tekmi, ki je znašal 21.

Med tekmo je bil naš čudežni deček vpleten v incident, ko ga je ameriški košarkar D. J. Seeley med besednim dvobojem udaril po nosu. Luka je ob tej potezi izgubil živce in Američanu namenil nekaj ostrih besed. Sodnik je obema prisodil tehnično napako.

In na koncu srečanja, ko je Luka sedel na klopi, so se iz dvorane slišali ritmi pesmi Despacito. Ko je kamera obstala na obrazu Dončića, je bilo moč razbrati, da je ob svetovni uspešnici Luka veselo pel, pretekli incident pa več kot očitno že pozabil.

Oglejte si video posnetek, ki zdaj na spletu postaja prava senzacija. Bravo našemu čudežnemu dečku za tak odziv na pretekli prepir!

0
JeklenaPest
Pred 14 tedni
Jaz pa, Ivanka, s starši nisem bil te sreče. Črnemu bradonji bi v milisekundi parkira po fergazerju tako granato, da bi si zapomnil, kdaj je udaril štajerca....
0
Ivanka Rot
Pred 15 tedni
Bravo Dončič ,je dokazal da je sin staršev ,ki sta ga vzgajala v ljubezni in zato ne pozna zamer in sovraštva .
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.