VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!

Na družbenem omrežju Facebook je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo prizor iz Niša v Srbiji.

Tam so med delom posneli mladega natakarja, ki je s svojo dobro voljo prav vsem obiskovalcem polepšal dan.

"Ta natakar iz Niša bi moral dobiti povišico. Hotel Nais, ukrepajte," je ob video posnetku zapisal obiskovalec. Prizor z natakarjem si je zgolj na omrežju Facebook ogledalo že več kot 2,7 milijona spletnih uporabnikov.


Kristijan Iličić, Facebook
Prizore je v srbskem mestu Niš posnel popotnik Kristijan Iličić. Slednji je obiskal Hotel Nais v omenjenem mestu, kjer je bil priča zares simpatičnemu natakarju, ko je ob glasbi in zabavi pokazal svojo pozitivno energijo.

Poglejte si prijaznost in sproščenost mladega natakarja iz Srbije, ki je s svojim početjem navdušil več milijonov spletnih uporabnikov. Bi tudi vi uživali v njegovi družbi?

0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Uuuuuuuuuu.., kako pečenje! Direkt z monitorja mi je pridišalo....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!VIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Gasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!Nenavaden prizor iz Dubrovnika