VIDEO: Ne boš verjel, kaj je Slovenca šokiralo med smučanjem

Slovenci smo znani po tem, da radi uživamo na belih strminah. Smo izjemni smučarji, sezona pa je ob dolgi zimi še vedno na vrhuncu. Ob smučanju se je te dni sproščal tudi Klemen Štular, ki je naravnost izjemen fotograf.

Te dni se je Klemen smuke lotil na Kofce gora, svoje užitke pa je snemal tudi s kamero. In prava sreča je, da je ob enem izmed prizorov kamero imel prižgano.

Sam je ob posnetku zapisal, da je doživel pravi mali šok, ko se je pred njim odvil prav poseben prizor. Tik pred njegovimi smučmi sta izpod snega planili dve ptici, prizor pa je ob počasnem posnetku prava paša za oči. Šlo je za dve belki, ki so poznane po tem, da živijo tudi na alpskih območjih Slovenije. Ptic se druži tudi vzdevek snežni jereb, saj se večkrat skrivajo tudi v snegu.

Tudi to so trenutki, ki smo jim lahko priča med smučanjem...
0
Jure Bizjak
Pred 29 tedni
BElka je veliko manjša, in kot ime pove, pozimi povsem bela. Tole bo ruševec. Živi v pasu ruševja, belka praviloma nad gozdno mejo, lp
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovensko društvo zbiralo denar za bolno deklico, mama zdaj doživela šokVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, njegov govor danes obkroža SlovenijoVIDEO: Besede migranta zgrozile Evropo: "Preneumni so, da bi se lahko branili!"VIDEO: To je povedala še ena mamica, ki jo je opeharilo slovensko društvoKmetici so se na odru vsi smejali. Ko je začela peti, jih je takoj utišala!Mama je vstopila v kuhinjo, tam pa posnela izjemen talent 13-letne hčerkeVIDEO: Šok za tekmovalce v šovu Bar, posredovati je morala celo policijaVIDEO: Šok sredi Ljubljane! Prečkali so železniške tire, nato pa dobili lekcijoNa poroki nevesta vse ganila do solz! To je naredila za svojega gluhega moža...Konj je ob ograji opazil sosedove krave, posnetek zdaj osvaja internetDalajlama brez dlake na jeziku: Evropa pripada Evropejcem, migranti naj se vrnejo domovKuža je na vso moč tekel za lastnikom, grozljiva resnica ti bo zlomila srceKužku je rekla, da morata do veterinarja. Pred kamero se je delal mrtvega!Je to popoln dom na 37 kvadratih? Ko vidiš notranjost, ostaneš brez besed!VIDEO: Oboroženi so hoteli oropati stavnico, nato jim je vetra dal upokojenecVIDEO: Ruska bodibilderka trenira noč in dan, njenih mišic se ustraši vsak moškiNa zabavo sta prišla policista. Ko začneta plesati, bosta nasmejala tudi tebe!Pred poroko je nevesti umrl oče. Kar je naredil njen brat, jo je ganilo do solz!To se dogaja z vašim telesom, ko namesto tobaka kadite elektronsko cigaretoMed orkanom Florence novinar komaj stal na nogah, nato pa smehVIDEO: Šolar stekel pred avtobus in žalil voznika, nato mu je ta prisolil klofutoVIDEO: Ibrahimović za 500. gol v karieri navdušil z neverjetno mojstrovinoVIDEO: Tako naš čudežni Luka Dončić navdušuje na treningih DallasaZ BMW-jem mu je vzel prednost, nato je dobil svojo karmoVIDEO: Izdajal se je za člana ekipe šova Bar, to je v Ljubljani počel za šankom