VIDEO: Ne boš verjel, kaj je Slovenca šokiralo med smučanjem

Slovenci smo znani po tem, da radi uživamo na belih strminah. Smo izjemni smučarji, sezona pa je ob dolgi zimi še vedno na vrhuncu. Ob smučanju se je te dni sproščal tudi Klemen Štular, ki je naravnost izjemen fotograf.

Te dni se je Klemen smuke lotil na Kofce gora, svoje užitke pa je snemal tudi s kamero. In prava sreča je, da je ob enem izmed prizorov kamero imel prižgano.

Sam je ob posnetku zapisal, da je doživel pravi mali šok, ko se je pred njim odvil prav poseben prizor. Tik pred njegovimi smučmi sta izpod snega planili dve ptici, prizor pa je ob počasnem posnetku prava paša za oči. Šlo je za dve belki, ki so poznane po tem, da živijo tudi na alpskih območjih Slovenije. Ptic se druži tudi vzdevek snežni jereb, saj se večkrat skrivajo tudi v snegu.

Tudi to so trenutki, ki smo jim lahko priča med smučanjem...
0
Jure Bizjak
Pred 16 tedni
BElka je veliko manjša, in kot ime pove, pozimi povsem bela. Tole bo ruševec. Živi v pasu ruševja, belka praviloma nad gozdno mejo, lp
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor na Koroškem obkroža Evropo, tako so se odprla "nebeška vrata"...VIDEO: Prizor z avtoceste ganil Slovence, to so danes počeli naši gasilci junakiSMEH: Avdić klical v terme, da bi rezerviral fačuzi. To mu je odgovorila zaposlena...VIDEO: Modrijani navdušili z novo pesmijo, ki postaja HIT. Ste jo že slišali?Sin je dolga leta varčeval denar za starša. Poglejte si, kaj jima je kupil...Zdravniki 10 let niso vedeli, kaj je narobe z njo. Življenje sta ji rešila vodovodarja!Mamica se je vedno zbujala utrujena. Ko je nastavila kamero, je ugotovila razlog!Snemal je čredo krav na pašniku. Poglejte si, kako ga je krava prosila za pomoč!Mati je vstala in na hodniku našla otroka. Kamera je razkrila, kdo je bil v njeni sobi!VIDEO: Vesnin fačuzi je dobil svojo pesem. Bo to nov hit med mladimi?VIDEO: To je odziv Vesne po njenemu "fačuziju", znova je nasmejala SlovenijoFant je skupaj z mamo stopil na oder talenta. Ko sta začela peti... Brez besed!Mama panda je zavrnila svojega mladička, nato se je zgodil velik čudežŠOK: To so grozljive prigode, ki jih na naših cestah doživljajo kolesarjiVIDEO: Poglejte si, kako skromna je babica Jana Oblaka! Njene besede te navdušijo...VIDEO: Jezni kolesar pesti kazal slovenskemu vozniku, pred tem pa skozi rdečo...Sramežljiva deklica na talentu šokirala sodnike, prislužila si je zlati gumbVIDEO: Slovenski vozniki navdušili gasilce, to so storili med nesrečo na avtocestiStarejši kuža je prijel povodec. Ko lastnik vidi kam gre, ga oblijejo solze!VIDEO: "Fačuzi" nasmejal tudi naše rokometaše. Poglejte si njihovo reakcijo!Fant jo je grdo potegnil za nos. To je storil, ko je zaspala v njegovem vozilu!Na konju je jahala po cesti, nato pa ŠOK! V konja se je zaletel kolesar...Izgubljena psička 7 mesecev ni videla lastnika. To je prizor, ko ga znova vidi!VIDEO: To je prizor, ki je šokiral prebivalce Kisovca. Poglejte si to moč narave!Posvojenemu kužku se ni mogel nehati smejati. Poglejte si, kako se oglaša!