VIDEO: Ne boš verjel, kaj je Slovenca šokiralo med smučanjem

Slovenci smo znani po tem, da radi uživamo na belih strminah. Smo izjemni smučarji, sezona pa je ob dolgi zimi še vedno na vrhuncu. Ob smučanju se je te dni sproščal tudi Klemen Štular, ki je naravnost izjemen fotograf.

Te dni se je Klemen smuke lotil na Kofce gora, svoje užitke pa je snemal tudi s kamero. In prava sreča je, da je ob enem izmed prizorov kamero imel prižgano.

Sam je ob posnetku zapisal, da je doživel pravi mali šok, ko se je pred njim odvil prav poseben prizor. Tik pred njegovimi smučmi sta izpod snega planili dve ptici, prizor pa je ob počasnem posnetku prava paša za oči. Šlo je za dve belki, ki so poznane po tem, da živijo tudi na alpskih območjih Slovenije. Ptic se druži tudi vzdevek snežni jereb, saj se večkrat skrivajo tudi v snegu.

Tudi to so trenutki, ki smo jim lahko priča med smučanjem...
0
Jure Bizjak
Pred 2 meseci
BElka je veliko manjša, in kot ime pove, pozimi povsem bela. Tole bo ruševec. Živi v pasu ruševja, belka praviloma nad gozdno mejo, lp
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Odraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataPismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli Romi81-letni dedek v trgovini v roke vzel kitaro, prodajalci so ostali brez besedVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Z žago si je odrezala roko! To je pred kamerami povedal eden od osumljenih...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!VIDEO: Spektakularen prihod vremenske fronte, ki je zajela tudi SlovenijoGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenje13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišniciVIDEO: To so pesmi, ki imajo največ možnosti za zmago na Evrovizji 2019SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od tal