VIDEO: Ne boste verjeli, kaj je sredi Kopra počel voznik iz Italije

V Facebook skupini "Promet za Obalo", kjer uporabniki objavljajo aktualne prizore v okolici slovenskih obmorskih krajev, je te dni pristal tudi video posnetek iz Kopra.

Mnogi uporabniki so se ob ogledu lahko le čudili nemogoči potezi enega izmed voznikov iz sosednje Italije.

Alen Kleva je iz vozila namreč posnel prizor, ko se je voznik osebnega vozila z italijanskimi registrskimi tablicami odločil za nenavadno vožnjo. Namesto po glavni cesti je s svojim vozilom v neposredni bližini nakupovalnega centra Tuš planet Koper vozil kar po kolesarski stezi.

S svojim vozilom je nespametni voznik cesto ob krožišču prečkal kar čez prehod za pešce, en izmed voznikov pa je moral na njegovo prečkanje počakati.

Poglejte si, kakšnemu prizoru so bili nekaj dni nazaj priča obiskovalci in domačini v Kopru. Še en dokaz, da italijanski vozniki v prometu niso najbolj bleščeči...
0
Roman M
Pred 23 tedni
Za vozniško vzet, ampak NIKOLI NAZAJ, prmejduš...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo