VIDEO: Ne boste verjeli, kaj je sredi Kopra počel voznik iz Italije

V Facebook skupini "Promet za Obalo", kjer uporabniki objavljajo aktualne prizore v okolici slovenskih obmorskih krajev, je te dni pristal tudi video posnetek iz Kopra.

Mnogi uporabniki so se ob ogledu lahko le čudili nemogoči potezi enega izmed voznikov iz sosednje Italije.

Alen Kleva je iz vozila namreč posnel prizor, ko se je voznik osebnega vozila z italijanskimi registrskimi tablicami odločil za nenavadno vožnjo. Namesto po glavni cesti je s svojim vozilom v neposredni bližini nakupovalnega centra Tuš planet Koper vozil kar po kolesarski stezi.

S svojim vozilom je nespametni voznik cesto ob krožišču prečkal kar čez prehod za pešce, en izmed voznikov pa je moral na njegovo prečkanje počakati.

Poglejte si, kakšnemu prizoru so bili nekaj dni nazaj priča obiskovalci in domačini v Kopru. Še en dokaz, da italijanski vozniki v prometu niso najbolj bleščeči...
0
Roman M
Pred 13 tedni
Za vozniško vzet, ampak NIKOLI NAZAJ, prmejduš...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Pismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli RomiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!VIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!SMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...VIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboMislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenjeSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklep