VIDEO: Ne boste verjeli, kaj počnejo Srbi! Posnetek je razjezil ves svet...

Te dni je socialna omrežja obkrožil video posnetek iz Srbije, ki je razjezil mnoge prebivalce Evrope, pa tudi drugod po svetu. Med preteklim deževjem se je namreč na reki nabrala zajetna količina smeti, zaradi česar so prižgali stroje in začeli z odstranjevanjem.

No, vsaj tako vse skupaj deluje na prvi pogled, a resnica žal ni takšna...

Iz kraja Novi Pazar na jugozahodu Srbije prihaja video posnetek, v katerem je moč videti prizore ob reki Raška, ki je bila po preteklem deževju polna smeti. Te so se nabirale pred enem izmed mostov, zato so smeti morali odstraniti s pomočjo bagra.

Vsak bi pričakoval, da bi smeti naložili na kup in odpeljali na primerno mesto. No, v Srbiji očitno takih potez ne poznajo...

Namesto omenjenega postopka so smeti na eni strani reke dvignili, nato pa preprosto odvrgli nazaj na drugi strani. Posnetek je pričakovano razjezil mnoge spletne uporabnike, ki Srbom očitajo, da česa tako neumnega v življenju še niso videli.

0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Niso vsi Srbi tako zarukani. Tisti, ki so odredili ta postopek pa očitno so. Vendar bo bolje, da najprej pometemo pred svojim pragom. Bo pošteno...
1
Roman M
Pred 2 meseci
To počno Bosanci, poglej na You....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!