VIDEO: Neroden padec Hrvatice v Kranjski Gori, uspešno je prečkala ciljno črto

Hrvaška smučarka Leona Popović je na današnji slalomski preizkušnji v Kranjski Gori doživela prav spektakularen padec, ob katerem se je na srečo vse dobro končalo.

Padla je tik pred ciljem in uspešno zaključila prvo vožnjo - dosegla je drugi najboljši čas, zaostala je zgolj za Petro Vlhovo iz Slovaške.

Hrvatica je izjemno odsmučala vse do zadnjih vrat, kjer je naredila napako in nerodno padla na glavo. Kljub padcu je pravilno prečkala cilj, ob tem pa zaostala zgolj za vodilno Slovakinjo. Drugo mesto si je v prvi vožnji slaloma na Zlati lisici s 26 stotinkami zaostanka delila z Leno Dürr iz Nemčije.


Best-of-Ski, YouTube
26-letna Leona Popović je imela kljub padcu le nekaj vrat pred ciljem veliko srečo - pri padcu se ni poškodovala, obenem pa je njena vožnja bila veljavna, saj je pravilno obvozila zadnji količek pred ciljem. Za nekaj sekund je sicer obležala v snegu, a se je kmalu pobrala na noge.

Poglejte si neroden padec v prvi vožnji slaloma v Kranjski Gori, s katerim je hrvaška smučarka Leona Popović dosegla izjemno drugo mesto.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!VIDEO: Slovenski gozdar zaigral na harmoniko: Nastop v gozdu je navdušil mnoge!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuVIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!Nenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Posnetek jeznega Slovenca obkrožil splet: Dosegel je 200 tisoč ogledov!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Prizor, ki obkroža Balkan: Slovenci in Srbi prepevali pesem Novih Fosilov!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Smrtno nevarno početje na gorenjski avtocesti: Posnetek, ki je zgrozil Slovenijo!Prizor iz Slovenije: Žejnemu ježku so natočili vodo, pomagajmo divjim živalim!Moški v poledenelo jezero vrgel ročno granatoNika Zorjan predstavila novo pesem "V postelji", njeni oboževalci so navdušeniDr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!