VIDEO: Nespametni vozniki na štajerski avtocesti: To so počeli med nalivom!

Številni vozniki na avtocestah kljub opozarjanju v času neurja še naprej zaustavljajo svoje jeklene konjičke pod nadvozi.

Takšnemu prizoru smo bili v preteklih dneh priča tudi na štajerski avtocesti, ustavljanje pa je za vse udeležence cestnega prometa smrtno nevarno.

"Maja nam pošilja posnetek početja nekaterih na štajerski avtocesti, ki jo je zajela malo močnejša nevihta. Ustavljanje na avtocesti je lahko smrtno nevarno. NIKOLI NE USTAVLJAJ, NIKOLI NE IZSTOPAJ IN NIKOLI SE NE SPREHAJAJ PO AVTOCESTI," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah.

Nespametno početje voznikov:


Vozniki so se ob preteklem deževju tudi tokrat ustavljali pod nadvozi ter na odstavnih pasovih. V kolikor se znajdete v nalivu z zelo slabo vidljivostjo, prilagodite hitrost in po možnosti zapeljite na izvoz ali počivališče, nikakor pa se z vozili ne ustavljajte na avtocesti.

Poglejte si, kakšnemu prizoru so bili pretekle dni priča številni vozniki, ko je na štajerski avtocesti prišlo do močnejšega naliva.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Upokojenca iz Slovenije zapela pred kamero: Njun nastop je doza smeha!Srb je med tekmo dekle zaprosil za roko: Zanj se ni dobro končalo!VIDEO: Slovenka zgrožena nad besedami sina: Posnetek je doza smeha!Alfi Nipič in Luka Sešek skupaj zapela: Njun nastop navdušuje Slovenijo!10-letni Matija zapel slovensko uspešnico: Njegov nastop navdušuje Slovenijo!Luka Sešek zapel uspešnico Siddharte: Nastopil je z oktetom in vokalno skupino!Mačka je v hiši srečala pasjega mladička: Takšen prizor je posnela lastnica!Nuša Derenda in Nina Pušlar navdušili Slovenijo, ko sta zapeli znano uspešnicoParodija na gobarskega inšpektorja: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Deklica sredi noči poskrbela, da je bilo njenemu kužku toploČe bi Islandci prepevali slovenske pesmi: Parodija, ki je doza smeha!Mačka si je želela hrane: Tako je "zapela" ob svoji lastnici!VIDEO: Italijan drvel 227 km/h po stari cesti čez RebrniceAnsambel Petra Finka in Valentina Fink zapeli uspešnico "Morska pravljica"Zaradi orkana je poplavilo ulice: Domačin je ob hiši posnel morskega psa!Ganljiv prizor na ulici: Mama psička je nahranila potepuško mucko!VIDEO: Ženska iz Reke reševala moškega, ko ga je voda potegnila pod kombiKingstoni zapeli novo pesem "Jaz bi tebe mal": Bo to še ena njihova uspešnica?Tilen Artač odgovarjal kot Robert Golob: Parodija, ki se ji smeji Slovenija!VIDEO: Kvatropirci zapeli z Maraayo: Pesem lahko slišimo v seriji Ja, Chef!Robert Roškar opravljal delo kmetovalca: Tako slabo mu je šlo od rok!Lastniki posneli labradorca, ko je na povodcu sprehajal konjaGrozljivi posnetki, ko je zaradi orkana Ian deroča voda odnašala hišeAnže Logar med izjavo doživel nepričakovano: Zmotila ga je strastna oboževalka!Tilen Artač zapel pesem za samostojne podjetnike: Parodija obkroža Slovenijo!