VIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznike

Mnogi vozniki se tudi na naših cestah ne zmenijo za zakone. Vedno gledajo le nase, s svojim početjem pa večkrat ogrožajo tudi ostale udeležence v prometu.

Vozniki so preteklo nedeljo na avtocesti pred Vrhniko bili priča prizoru, ob katerem je komentar odveč.

Na omenjenem odseku primorske avtoceste A1 je prišlo do prometne nesreče, zaradi česar je nastal zastoj. Mnogi vozniki so se tokrat odzvali zelo pohvalno - hitro so vzpostavili reševalni pas, s tem pa omogočili hitrejši prihod reševalcev do mesta nesreče.

Žal pa med pridne voznike ne moremo šteti vseh. To dokazuje video posnetek, ob katerem se mnogi Slovenci zgražajo. Voznik Uroš je v zastoju posnel prizor, ko je eden izmed voznikov reševalni pas izkoristil za prehitevanje.

Bi morali zakonodajo spremeniti tako, da bi takšnim voznikom poleg visoke denarne kazni za vse življenje odvzeli vozniško dovoljenje?

0
JeklenaPest
Pred 26 tedni
Bolj bi zaleglo, če bi uporabili stari preizkušeni miličniški tretman. S pendreki po hrbtu in po kepi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!VIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!Turisti na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoVIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoNa postaji je točila gorivo, nato ji je čivava skoraj razbila avtomobilDelavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!VIDEO: Nina Pušlar ganila z nežno balado: Njena pesem je prevzela Slovence!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiReševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičNora podaja v NBA, ob kateri je Oklahoma izenačila ob sireni7-letna deklica zapela božično uspešnico, s katero je blestel Frank SinatraVIDEO: Tilen Artač zapel kot Laibach: Tako si je privoščil njihovo pesem!Smeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!