VIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznike

Mnogi vozniki se tudi na naših cestah ne zmenijo za zakone. Vedno gledajo le nase, s svojim početjem pa večkrat ogrožajo tudi ostale udeležence v prometu.

Vozniki so preteklo nedeljo na avtocesti pred Vrhniko bili priča prizoru, ob katerem je komentar odveč.

Na omenjenem odseku primorske avtoceste A1 je prišlo do prometne nesreče, zaradi česar je nastal zastoj. Mnogi vozniki so se tokrat odzvali zelo pohvalno - hitro so vzpostavili reševalni pas, s tem pa omogočili hitrejši prihod reševalcev do mesta nesreče.

Žal pa med pridne voznike ne moremo šteti vseh. To dokazuje video posnetek, ob katerem se mnogi Slovenci zgražajo. Voznik Uroš je v zastoju posnel prizor, ko je eden izmed voznikov reševalni pas izkoristil za prehitevanje.

Bi morali zakonodajo spremeniti tako, da bi takšnim voznikom poleg visoke denarne kazni za vse življenje odvzeli vozniško dovoljenje?

0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Bolj bi zaleglo, če bi uporabili stari preizkušeni miličniški tretman. S pendreki po hrbtu in po kepi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimVidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Mladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuVIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Strela na pašniku zadela kravoMladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Med sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!Grozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!