VIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznike

Mnogi vozniki se tudi na naših cestah ne zmenijo za zakone. Vedno gledajo le nase, s svojim početjem pa večkrat ogrožajo tudi ostale udeležence v prometu.

Vozniki so preteklo nedeljo na avtocesti pred Vrhniko bili priča prizoru, ob katerem je komentar odveč.

Na omenjenem odseku primorske avtoceste A1 je prišlo do prometne nesreče, zaradi česar je nastal zastoj. Mnogi vozniki so se tokrat odzvali zelo pohvalno - hitro so vzpostavili reševalni pas, s tem pa omogočili hitrejši prihod reševalcev do mesta nesreče.

Žal pa med pridne voznike ne moremo šteti vseh. To dokazuje video posnetek, ob katerem se mnogi Slovenci zgražajo. Voznik Uroš je v zastoju posnel prizor, ko je eden izmed voznikov reševalni pas izkoristil za prehitevanje.

Bi morali zakonodajo spremeniti tako, da bi takšnim voznikom poleg visoke denarne kazni za vse življenje odvzeli vozniško dovoljenje?

0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Bolj bi zaleglo, če bi uporabili stari preizkušeni miličniški tretman. S pendreki po hrbtu in po kepi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Kužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Sramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaVIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoOtt Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluSnežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!