VIDEO: Neumna vožnja na slovenski cesti: Tako je voznik prehiteval v škarje!

Pretekle dni je v Facebook skupini V živo s slovenskih cest pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nespametno prehitevanje.

Vse skupaj bi se lahko končalo z nesrečo, nespametni voznik pa se lahko zahvali zgolj reakcijam drugih voznikov, da ni prišlo do prometne nesreče.

Mnogi spletni komentatorji ne skrivajo jeze nad prizorom, ki ga je moč videti v video posnetku. Zahtevajo tudi ukrepanje policije, vendar žal ta ne more kaznovati voznikov zgolj na podlagi video posnetkov javnosti.

Voznik se je namreč odločil za prehitevanje čez polno črto, naproti pa so mu pripeljala štiri vozila - na koncu kolone je bilo celo reševalno vozilo.

Poglejte si nespameten prizor s slovenskih cest, pri katerem lahko spremljamo neumno prehitevanje enega izmed voznikov. Vse voznike naproščamo, da se na cestah obnašajo odgovorno do ostalih udeležencev v prometu.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Na podlagi posnetka policija res nič ne more. Saj pa je splošno znano, da kamere, fotoaparati ipd. na veliko lažejo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Strogi sodnik Simon prekinil nastop 16-letnice, nato je navdušila v drugem poskusuMoški rešil izgubljenega pujska, ki je plaval sredi morjaMoški je na kajaku klical bele kite: Obiskali so ga in zanj zapeli pesem!Lastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Lastniki so posvojili pasjega mladička: Tako se je odzval starejši pes!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničBrezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoKako izgleda čiščenje dlake pri haskiju? Posnetek je uspešnica na spletu!Kmet s pomočjo stare gume očistil cev: Video posnetek je uspešnica na spletu!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!VIDEO: Reševalci razočarani in jezni: To je počel voznik na slovenski avtocesti!Padalcu se v zraku zapletejo vrvi: Rešil se je zadnjo sekundo!Mama gorila obiskovalcem v živalskem vrtu ponosno kazala mladičkaMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Krava je padla v bazen, reševati so jo morali gasilciNa gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaMoški na Šrilanki lokvanj spremenil v ogrlico: Posnetek ima 5 milijonov ogledov!Slovenski ansambel predstavil poletno pesem: Poslušalci so navdušeni!Posnetek, ki dokazuje, kako hitri plavalci so medvediVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloŽelva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Japonci na talentu navdušili sodnike: Takšen nastop so pripravili s pomočjo vrvi!Janez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!VIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!