VIDEO: Neumnež na štajerski avtocesti: Nalašč je zaviral pred tovornim vozilom!

Spoštovanje in harmonija vseh udeležencev v prometu sta ključna elementa za dvig prometne varnosti na slovenskih cestah.

Te dni je na spletu pristal posnetek, ki prikazuje nespametno oviranje tovornega vozila na avtocesti med Slivnico in Framom proti Ljubljani.

"Takšna dejanja so nevarna in predstavljajo resno tveganje za vse udeležence v prometu. Oviranje voznika tovornega vozila, ki opravlja svoje delo, je neumno in nevarno ter lahko vodi do nesreč, poškodb ali izgube življenj. Pozivamo vse voznike, da se zavedajo svoje odgovornosti na cesti in delujejo v duhu spoštovanja prometnih pravil in ostalih udeležencev v prometu, hkrati pa pričakujemo od prometne policije, da bo prispevala svoj delež k dvigu prometne varnosti," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani infoPot.

Spremljamo lahko prizor na štajerski avtocesti proti Ljubljani, ko je eden izmed voznikov prehitel tovorno vozilo, nato pa pred njim nalašč zaviral. S počasno vožnjo je oviral tovorno vozilo, z nespametnim početje pa ni prenehal niti, ko so mimo njega peljali policisti.

"Razkol med vozniki se kaže tudi na družbenih omrežjih, kjer se odvija nekakšno tekmovanje "kdo je kriv" za težave na cestah. Naj še enkrat poudarimo, da smo za stanje na cestah odgovorni prav VSI," so še dodali v enem izmed komentarjev na družbenem omrežju Facebook.
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Registrsko tablico tega kretena javno pokazati, sicer mu tudi policija ne bo mogla nič!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!VIDEO: Ana Roš razkrila, da slovenskemu kmetu za en krompir plača 1 evroVIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!Opica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaZa povratno pot z vlakom od Brežič do Ljubljane potrebovali pet ur in polSlovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!VIDEO: Slovenec hranil medvedko z mladičem: Lahko bi se končalo tragično!VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!Drama za turiste na Malem Lošinju: Zaradi razburkanega morja trčili v kanal!VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!VIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Maraaya predstavila novo pesem "Lubi", ki je navdušila zveste poslušalceOb gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Nika Zorjan navdušila Slovence, to je njena nova pesem "Rojena, da mi je lepo"Moški s kužkom zmagovalec ameriškega talenta: Takšen nastop sta pripravila!