VIDEO: Neumnež na štajerski avtocesti: Nalašč je zaviral pred tovornim vozilom!

Spoštovanje in harmonija vseh udeležencev v prometu sta ključna elementa za dvig prometne varnosti na slovenskih cestah.

Te dni je na spletu pristal posnetek, ki prikazuje nespametno oviranje tovornega vozila na avtocesti med Slivnico in Framom proti Ljubljani.

"Takšna dejanja so nevarna in predstavljajo resno tveganje za vse udeležence v prometu. Oviranje voznika tovornega vozila, ki opravlja svoje delo, je neumno in nevarno ter lahko vodi do nesreč, poškodb ali izgube življenj. Pozivamo vse voznike, da se zavedajo svoje odgovornosti na cesti in delujejo v duhu spoštovanja prometnih pravil in ostalih udeležencev v prometu, hkrati pa pričakujemo od prometne policije, da bo prispevala svoj delež k dvigu prometne varnosti," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani infoPot.

Spremljamo lahko prizor na štajerski avtocesti proti Ljubljani, ko je eden izmed voznikov prehitel tovorno vozilo, nato pa pred njim nalašč zaviral. S počasno vožnjo je oviral tovorno vozilo, z nespametnim početje pa ni prenehal niti, ko so mimo njega peljali policisti.

"Razkol med vozniki se kaže tudi na družbenih omrežjih, kjer se odvija nekakšno tekmovanje "kdo je kriv" za težave na cestah. Naj še enkrat poudarimo, da smo za stanje na cestah odgovorni prav VSI," so še dodali v enem izmed komentarjev na družbenem omrežju Facebook.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Registrsko tablico tega kretena javno pokazati, sicer mu tudi policija ne bo mogla nič!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Modrijani predstavili eno najlepših pesmi: Nastop, ki obkroža Slovenijo!Primorski fantje zapeli pesem v spomin Bogdanu: Nastop, ki je ganil Slovenijo!VIDEO: Zmagovalka pesmi Evrovizije 2024 je Švica, na drugem mestu HrvaškaSlovenci zapeli hrvaško pesem z Evrovizije: Predstavili so jo v polka različici!VIDEO: Ogromna toča prizadela Francijo: Uničevala je strehe in avtomobile!VIDEO: Malček zapel hrvaško pesem z Evrovizije: Njegov nastop obkroža državo!Hrvat se po pijani noči pogovarja z očetom: Posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Švicar po zmagi na Evroviziji razbil stekleni pokal in si zlomil prstSlovenski ansambel zapel s tercetom: Njihov nastop je navdušil mnoge!VIDEO: Voznik posnel izjemen prizor: Cesto so pred njim prečkali divji prašiči!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Rusije: Avtobus po trčenju zapeljal v reko!VIDEO: Perpetuum Jazzile zapel pesem "Veronika", ki jo je Raiven pela na EvrovizijiVIDEO: Luka Basi v hrvaščini zapel pesem iz Skrito v raju: Navdušil je Hrvate!Prizor, ki gane do solz: Mlade ptice hranijo starejše, ki ne morejo več leteti!Denis Avdić spraševal sodelavko o nogometu: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Na talentu s plešo nasmejal sodnike: Za nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Čudovit vrt na Gorenjskem: Sapo jemlje na zgolj 100 kvadratnih metrih!Robert Roškar priredil evrovizijsko pesem Raiven: Njegov nastop je doza smeha!Isaac Palma predstavil novo pesem: Njegovi oboževalci so navdušeni!VIDEO: Favoriti za zmago na Evroviziji: Iz tekmovanja diskvalificirali Nizozemsko!Izjemen nastop lanske zmagovalke: Tako je Loreen zapela na odru Evrovizije 2024!Ganljiv posnetek brezdomca iz Slovenj Gradca, ki biva v neživljenjskih razmerahGanljiv sprejem za Hrvata, ki je nastopil na Evrovizji: Preplavile so ga solze!Čudovit dom slovenskega oblikovalca lesenih izdelkov: Notranjost vas bo navdušila!Dva stanovalca izgubita kupljena živila