VIDEO: Neumnost brez primere: Voznik v Srbiji psa prevažal na strehi avtomobila!

Te dni je na družbenih omrežjih zaokrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nespametno početje enega izmed voznikov.

Moški je v Beogradu psa prevažal kar na strehi svojega vozila, njegovo početje pa je razjezilo številne ljubitelje živali na spletu.

"Nam ni smešno, še manj pa zabavno! Proti dotični osebi so že bile podane prijave na veterinarsko inšpekcijo, tokrat sledi kazenska ovadba," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani Zavod PIT - Ustavimo pasje borbe, kjer so objavili posnetek.


Zavod PIT - Ustavimo pasje borbe, Facebook
Video posnetek, ki je nastal v Beogradu v Srbiji, je sprožil val kritik na račun početje voznika. Slednji je svojega psa prevažal kar na strehi avtomobila, s tem pa ogrozil življenje nemočnega kužka.

Poglejte si nespameten prizor iz Beograda, pri katerem so posneli neumnega lastnika psa, ki je svojega hišnega ljubljenčka prevažal kar na strehi vozila.
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Zvok dela, video ne, možgani kretenu v renaultu pa očitno tudi ne...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeŽenina in nevesto ganili do solz: Takšno presenečenje so pevci pripravili v cerkvi!Družina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Gadi v živo zapeli svojo uspešnico: Njihov nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!VIDEO: Italijan na Krasu prenovil porušeno župnišče, da bi ohranil kulturno dediščinoVIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceTanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!Poskočni predstavili novo pesem o vroči mami: Nasmejali so svoje oboževalce!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Dokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Voznik šolskega avtobusa nalašč zaviralSlovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!