VIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!

Na omrežju YouTube je včeraj pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nespametno potezo tujega voznika med zastojem na avtocesti.

Reševalci so iz svojega vozila posneli prizor, ko so se prebijali do kraja prometne nesreče, tik pred koncem pa naleteli na nespametno potezo italijanskega voznika.

Video posnetek, ki so ga objavili pri zavodu Reševalni pas, je hitro zaokrožil po Sloveniji in mnoge spletne uporabnike pustil brez besed. Ob prizoru se mnogi sprašujejo, kaj si je ob takšnem početju mislil tuji voznik.


Ustvarimo reševalni pas na avtocestah, YouTube
Spremljamo lahko prizor na primorski avtocesti na odseku Logatec - Unec, ko je tam prišlo do prometne nesreče. Na kraj so se odpravili tudi gasilci, ki so bili priča odličnemu reševalnemu pasu, z le eno izjemo. Prav ob koncu je na sredino reševalnega pasu zapeljal italijanski voznik, četudi je bil pred tem pravilno postavljen na levem robu vozišča.

Poglejte si nespametno potezo italijanskega voznika na primorski avtocesti, ko je ob prihodu gasilcev zapeljal na sredino reševalnega pasu. Le kaj si je mislil?
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Kreten, ki ga je pred javnostjo seveda treba skriti...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik