VIDEO: Neumnost voznika na štajerski avtocesti: Peljal je kar v nasprotno smer!

Na Facebook omrežju je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nespametno početje na štajerski avtocesti.

Zavod Reševalni PAS je objavil prizor, ko so ob prometni nesreči nekateri vozniki obračali, nato pa peljali v nasprotno smer.

"Ob včerajšnji zapori štajerske avtoceste zaradi trčenja je iz nekaterih kar vrelo nevarnih in nespametnih idej ter potez. Varna cesta je lahko le, če vsi udeleženci delamo na tem," so ob video posnetku opozorili pri prej omenjenemu zavodu.


Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah, Facebook
Včerajšnja prometna nesreča na štajerski avtocesti je povzročila dolg zastoj in nemalo slabe volje med vozniki. Nekateri so se ob tem odločili za neumne poteze - spremljamo lahko prizor, ko sta voznika osebnega vozila in manjšega tovornjaka pred kolono obrnila, nato pa po uvozu peljala kar v nasprotno smer.

V kolikor bi policisti omenjena voznika zasačili, bi prejela globo najmanj 1.200 evrov, ob tem pa še 18 kazenskih točk, kar pomeni odvzem vozniškega dovoljenja. Poglejte si, kakšnemu prizori so bili včeraj priča vozniki na štajerski avtocesti.
0
JeklenaPest
Pred 3 dnevi
Oooooooo..., prebrisano...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik