VIDEO: Nevarna vožnja sredi Ljubljane: Na Celovški cesti peljala v napačno smer!

Te dni je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nevarno vožnjo na Dunajski cesti v Ljubljani.

Neuradno je ženska voznica zapeljala na nasprotni pas, nato pa več sto metrov vozila v napačni smeri in s tem ogrozila varnost ostalih udeležencev v prometu.

Po besedah avtorja posnetka je voznica Golfa v Šiški zapeljala na napačna prometna pasova, ki sta namenjena vožnji v nasprotno smer. Med vožnjo se je sicer izognila ostalim avtomobilom, kmalu zatem pa zapeljala v stransko ulico.

Video posnetek, ki je prvotno pristal v eni izmed Facebook skupin, je hitro zaokrožil po Sloveniji in mnogim gledalcem znova dokazal, kako nevarna je lahko takšna vožnja.

Policisti do takšnih voznikov ne kažejo milosti, saj vožnja v napačno smer v veliko primerih vodi do tragičnih posledic. Globa za vožnjo v napačno smer znaša med 150 in 1200 evri, prekrškarji pa prejmejo tudi 18 kazenskih točk, s čimer se preneha veljavnost vozniškega izpita.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Kura, itak...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Miha Deželak praznuje 50. rojstni dan: Starša sta ga ganila do solz!Psička jokala, ko je skotila mrtve mladičke: Kmalu zatem se je zgodil čudež!Posnetek iz slovenskega zavetišča: Tako se oskrbnik igra s pasjimi mladički!VIDEO: Noriaki Kasai navdušil skakalni svet: Japonec je te dni pisal zgodovino!Slovenijo pretresel samomor dijaka: Duševne stiske med mladimi vse hujše!VIDEO: Grozljiva eksplozija tovornjaka: Gasilca je odneslo v zrak in čez ograjo!VIDEO: Vedeževalec Blaž gledalki dal številke, s katerimi je zadela na loterijiLastnik kruto zapustil bolno in slepo mačko: Dobri ljudje so ji rešili življenje!VIDEO: Grozljiv trenutek, ko je močna eksplozija poškodovala nogometaše MureGepard in pes sta se spoznala kot mladička: Po dveh letih sta še vedno prijatelja!VIDEO: Dramatičen posnetek s cest: "Debil na telefonu nas je skoraj ubil!"VIDEO: Robert Roškar praznuje rojstni dan: Takšno torto so mu naredili sodelavci!Potepuško mačko so dva tedna hranili, nato je postala član njihove družineŽelodec odstranili napačnemu pacientu: Parodija, ki je obkrožila Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić poskrbel za sočno kletvico: Privoščil si ga je Nikola Jokić!VIDEO: Italijan na smučišču preganjal volka, med begom je trčil v zaščitno mrežoLastnica je tuširala zajčka: Posnetek ima več kot 11 milijonov ogledov!Ženska je rešila sovo: Ptica danes misli, da je rešiteljica njena mati!Slovenke zapele z Vladom Kreslinom: Njihov nastop je balzam za dušo!VIDEO: Domen Prevc zmagal na Japonskem: Takšen polet je pripravil v finalu!Grozljiv posnetek, ko je na avtocesto na Floridi strmoglavilo letaloGrizli mama se je pognala proti medvedu: Zaščititi je hotela svoje mladičke!Kamera posnela konja, ko je razbil steklena vrataDarja Gajšek navdušila z nastopom: Deželak in Avdić z njo zapela "V dolini tihi"VIDEO: Policijski lov v Zagrebu: 10 policijskih vozil za pobeglim voznikom!