VIDEO: Neznanca ugrabila radijsko voditeljico: Miha Deželak ostal brez besed!

Včeraj je splet obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pravo dramo v jutranjem programu Denis Avdić Showa na Radiu 1.

Tam so med oddajo v živo "ugrabili" pripravnico Laro Tosić, njen sodelavec Miha Deželak pa je ob tem ostal brez besed.

"Veliko nepričakovano presenečenje za Laro - dva neznanca uletela v studio in jo ugrabila! Kaj se dogaja v studiu Denis Avdić Showa?!? To pa je strašljivo, a hkrati zelo razburljivo," so ob video posnetku zapisali na Radiu 1.


Radio 1, Facebook
Pripravnica Lara Tošić je lansko leto napisala seznam, ki ga mora izpolniti, če želi postati polnopravna članica radijske ekipe. V studiu ji je Denis Avdić ponudil tri kuverte - ena bi jo odpeljala na Triglav, druga v Afriko in tretja v Dallas.

Izbrala je ovojnico, na kateri je pisalo, da odhaja v Dallas - takoj za tem sta v studio vstopila dva zamaskirana moška, zagrabila Laro ter jo odpeljala neznano kam. Poglejte si, kakšni drami so bili včeraj priča radijski voditelji na Radiu 1.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeŽenina in nevesto ganili do solz: Takšno presenečenje so pevci pripravili v cerkvi!Družina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Gadi v živo zapeli svojo uspešnico: Njihov nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!VIDEO: Italijan na Krasu prenovil porušeno župnišče, da bi ohranil kulturno dediščinoVIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceTanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!Poskočni predstavili novo pesem o vroči mami: Nasmejali so svoje oboževalce!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Dokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Voznik šolskega avtobusa nalašč zaviralSlovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!