VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!

Slovenska smučarska skakalka Nika Križnar je na današnji tekmi v Lahtiju postavila rekord skakalnice, obenem pa osvojila novo zmago.

Povsem je pokorila konkurenco, nazadnje je na najvišjo stopničko v svetovnem pokalu stopila 27. februarja leta 2022.

"Včeraj si nisem predstavljala, da bo danes tako. Tako sem srečna, res presrečna tudi čustvena. Vesela sem, da mi je danes uspelo," je v prvi izjavi za medije takoj po zmagi povedala simpatična Nika Križnar.


RTV Slovenija
Na današnji tekmi je bila Nika Križnar razred zase tako v prvi, kot tudi v drugi seriji. Najprej je ženski rekord skakalnice Salpausselkä postavila pri 127,0 metra, a je v drugi seriji nov rekord postavila Eva Pinkelnig (128,5 metra). Njen rekord pa ni dolgo zdržal - Nika Križnar je v finalni seriji skočila kar 131,5 metra in postavila dokončen ženski rekord.

Ob zmagi se je 23-letna Nika Križnar zahvalila celotni slovenski reprezentanci in izpostavila, da je njihova ekipa zaradi medsebojne podpore najboljša. Vrhunec letošnjega svetovnega pokala bodo ženski poleti v Vikersundu, kjer si Nika Križnar obeta polet preko 200 metrov.
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Lubana deklica z ogromnimi jajčniki...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen