VIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!

21-letna Jenna iz Austina v ameriški zvezni državi ima prav posebno zgodbo - v življenju se obnaša kot pes, njen fant pa njena dejanja obožuje.

Na njegove zahteve laja, po mestu jo vodi na povodcu, popoldanski počitek pa si privošči kar v pasji kletki.

Splet je pred letom dni obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nenavadno življenjsko zgodbo Američanke in njenega 30-letnega fanta Lorenza. Do danes je posnetek dosegel preko 700.000 ogledov.


Love Don't Judge, YouTube
Dekle je kužke pričela oponašati že kot otrok, omenjenega početja pa nikoli ni prerasla. Ob strani ji stoji tudi fant Lorenzo, ki njeno početje podpira. Kljub vsemu pa v javnosti naletita na kritike, ob tem pa jima večkrat postane nerodno.

Jenna je svojo zgodbo razkrila medijem, da bi pojasnila svoj nenavaden življenjski slog, saj se je pred tem soočala z negativnim odzivom javnosti in uporabnikov na družbenih omrežjih, ki zanjo pravijo, da je nora.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen