VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvu

Slovenska gorska kolesarka Monika Hrastnik je na preteklem svetovnem prvenstvu v downhill kategoriji poskrbela za izjemen uspeh.

V Franciji, kjer je letos potekalo svetovno prvenstvo, je v finalu uprizorila eno najboljših voženj, na koncu pa zasedla 2. mesto.

Les Gets je občina v departmaju Haute-Savoie regije Auvergne-Rhône-Alpes v jugovzhodni Franciji. Prav tam je letos potekalo svetovno prvenstvo v gorskem kolesarstvu.

Med številnimi tekmovalci je nastopila tudi slovenska gorska kolesarka Monika Hrastnik, ki je z downhill vožnjo poskrbela za državni uspeh. V velikem finalu je prikazala izjemno vožnjo in s časom 03:51.369 na koncu zasedla odlično drugo mesto. Zmagala je domačinka Marine Cabirou.

Poglejte si video posnetek njene finalne vožnje na svetovnem prvenstvu 2023 UCI Mountain Bike World Cup, s katero je postala svetovna podprvakinja. Monika, iskrene čestitke za uspeh!
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Jaz bi na prvih 100m podrl že polovico dreves, potem pa bi gagnil...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let