VIDEO: Norec sredi Ljubljane: "Pošljite ga v zapor, preden koga ubije!"

Že večkrat smo se prepričali, da človeška neumnost ne pozna meja. V eni izmed Facebook skupin, kjer uporabniki objavljajo prizore s slovenskih cest, je te dni pristal video posnetek iz Ljubljane.

Sredi noči je uporabnik posnel divjo vožnjo voznika, ki je s svojim početjem močno ogrožal ostale udeležence v prometu.

Video posnetek je sicer dolg le 3 sekunde, a kljub temu razkrije nevarno početje enega izmed voznikov. Ta je skozi križišče peljal z zelo visoko hitrostjo, na srečo pa se je v video posnetku vse dobro izšlo.

V kolikor bi voznika pri pravem dirkanju zasačili policisti, bi brez dvoma ostal brez vozniškega dovoljenja. Omejitev na večini dvopasovnic v Ljubljani znaša 60 km/h.

Komentatorji so bili pod video posnetkom jasni - voznika so označili za "budalo", nekateri bi ga preventivno poslali v zapor, dokler koga ne ubije. Se pa najdejo tudi šaljivi komentarji - Ismedin je zapisal, da je zagotovo dobil SMS sporočilo: "Dragi, sama sem doma."

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozijaStrela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!