VIDEO: Norec sredi Ljubljane: "Pošljite ga v zapor, preden koga ubije!"

Že večkrat smo se prepričali, da človeška neumnost ne pozna meja. V eni izmed Facebook skupin, kjer uporabniki objavljajo prizore s slovenskih cest, je te dni pristal video posnetek iz Ljubljane.

Sredi noči je uporabnik posnel divjo vožnjo voznika, ki je s svojim početjem močno ogrožal ostale udeležence v prometu.

Video posnetek je sicer dolg le 3 sekunde, a kljub temu razkrije nevarno početje enega izmed voznikov. Ta je skozi križišče peljal z zelo visoko hitrostjo, na srečo pa se je v video posnetku vse dobro izšlo.

V kolikor bi voznika pri pravem dirkanju zasačili policisti, bi brez dvoma ostal brez vozniškega dovoljenja. Omejitev na večini dvopasovnic v Ljubljani znaša 60 km/h.

Komentatorji so bili pod video posnetkom jasni - voznika so označili za "budalo", nekateri bi ga preventivno poslali v zapor, dokler koga ne ubije. Se pa najdejo tudi šaljivi komentarji - Ismedin je zapisal, da je zagotovo dobil SMS sporočilo: "Dragi, sama sem doma."

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!Šok za 51-letnika na portugalskem talentu: Poglej, kaj so mu naredili sodniki!Grozljivka na avtocesti: Tovornjak je pred snemalcem prebil ograjo!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Slovenija na evrovizijo 2020 pošilja Ano Soklič: Prisluhni njeni pesmi Voda!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Posnel je izbruh vulkana v Ekvadorju: Posnetek jemlje sapo!Jana Morelj ganjena ob rojstnem dnevu: Tako ji je voščila hčerka Mia!Motorist pobegnil roparjem tako, da je na avtocesti bežal v nasprotno smerNapadel ga je medved: Tako ga je pregnal neustrašni Šved!Bolgar pretental rdečo luč na semaforju, tako je peljal skozi križiščeNora trojka Luke Dončića, navijače je dvignil na noge3-letna deklica do solz ganila mamo, ko jo je obiskala v vojski2-letnik objel dostavljalca pice, nevedoč, da je pred kratkim izgubil hčerkoČivava, ki ne more hoditi, in golob, ki ne more leteti, postala najboljša prijateljaVIDEO: Posnetek z naše avtoceste: "Vsi smo se umaknili rešilcu... No, skoraj vsi!"VIDEO: Klemen Slakonja navdušil na Emi, zapel je slovenske pesmi z EvrovizijePapiga Kaja varčuje za lepotno operacijo: Posnetek je navdušil Slovence!83-letni upokojenec pregnal tri oborožene roparjeFilip s prijateljem zapel pesem o Solinarju: Nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Tako se po naših cestah vozi Dars? Poglej, kaj je storil voznik!Lastnik kužka je delal od doma: Takšno veselje so posneli na kamero!77-letnemu dedku hotel ukrasti denar, ta se mu je postavil po robu in ga pregnal