VIDEO: Objavili posnetek moškega, ki je z grobov kradel cvetje

Da človeška hudobija in neumnost ne poznata meja, dokazuje video posnetek, pri katerem lahko spremljamo prizor na enem izmed pokopališč pri naših južnih sosedih.

Varnostna kamera je tam posnela prizor, ko je neznani moški z grobov kradel cvetje, občina pa kar prek Facebook omrežja prosi za pomoč.

Lastnica enega izmed grobov v občini Podturen se je zaradi odtujenega cvetja obrnila na pristojne organe. Na občini Podturen so tako pregledali varnostne posnetke, na enem izmed njih pa so res opazili moškega, ki je v soboto zvečer poskrbel za nedostojno tatvino.

Župan občine Podturen Perica Hajdarović je za medije dejal, da iskreno ne more verjeti, da se v njihovem kraju dogaja kaj takega. Če ne bi videl video posnetka nadzornih kamer, bi takšni zgodbi težko verjel.

Iz tamkajšnje policije načelnik poziva občane in širšo javnost, da prijavijo vsako krajo, saj bodo lahko le na takšen način ujeli nepridiprave. Poglejte si, za kakšno nespametno potezo je poskrbel moški na pokopališču v občini Podturen.
1
graf
Pred 1 mesecem
sprašujem se kakšen skret od človeka mora biti nekdo da krade mrtvim ? Z groba staršev ki ga oskrbujem so mi do zdaj ukradli že 2 vazi ter odlomili in ukradli stekleni kupolo ki je pokrivala trajno luč čeprav je bila zaklenjena ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Deželaku na poti pomagal 99-letni Franc, skupaj sta gonila kvadrocikelVIDEO: Deželaku družbo delal 22-letni Anže, ki je na kvadrociklu igral harmonikoVoznica je spregledala tovornjak: Policist posnel filmski skok čez prikolico!Pevski zbor do solz ganil Simona Cowella, nato so dobili zlati gumbMoški je zgradil kamnito hišo v gozdu: Posnetek je uspešnica na spletu!Policistka je ustavila dedka: Med postopkom jo je navdušil s plesom!5-letna deklica se igra z nemškimi ovčarji: Posnetek ima 16 milijonov ogledov!Slovenca nasmejala s posnetkom: Tako je mož potolažil svojo ženo!Parodija na odstrel nutrij: Prisluhni, kaj je povedal lovec iz Slovenije!Katja Kaučič navdušila Slovence: Tako je zaigrala skladbo Franca Miheliča!Družino med sprehodom presenetila grizli medvedka z mladičkomaVIDEO: Kolaps na primorski avtocesti: Vozniki peljali kar v nasprotno smer!Tovornjakar nasmejal s posnetkom, ko so ga na avtocesti kaznovali policistiVIDEO: Deželaku je uspelo, na kvadrociklu je premagal peklenski klanecKamera posnela trenutek, ko je oče pred utopitvijo rešil sinaPevci z ansamblom zapeli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Jože Potrebuješ pokazal postopek, kako doma izdelujejo bezgov sokLuka Basi in Deželak zapela skupaj: Pevski talent sta pokazala na kvadrociklu!Mali slonček, ki je komaj shodil, se požene proti turistomRebeka Dremelj navdušila Slovence: Prisluhni, kakšno novo pesem je objavila!Na ljubljanski obvoznici posneli voznika, ko je peljal v nasprotno smerZakonske težave dveh upokojencev: Parodija na stvari, ki so prepovedane!Tetover malčku izdelal ponarejeno tetovažo, posnetek ima 2 milijona ogledovSlovenska parodija na novo tehnologijo: Posnetek je doza smeha!Prenavljali so cesto, Slovenec se je ob zapori peljal kar čez travnik