VIDEO: Objavili posnetek moškega, ki je z grobov kradel cvetje

Da človeška hudobija in neumnost ne poznata meja, dokazuje video posnetek, pri katerem lahko spremljamo prizor na enem izmed pokopališč pri naših južnih sosedih.

Varnostna kamera je tam posnela prizor, ko je neznani moški z grobov kradel cvetje, občina pa kar prek Facebook omrežja prosi za pomoč.

Lastnica enega izmed grobov v občini Podturen se je zaradi odtujenega cvetja obrnila na pristojne organe. Na občini Podturen so tako pregledali varnostne posnetke, na enem izmed njih pa so res opazili moškega, ki je v soboto zvečer poskrbel za nedostojno tatvino.

Župan občine Podturen Perica Hajdarović je za medije dejal, da iskreno ne more verjeti, da se v njihovem kraju dogaja kaj takega. Če ne bi videl video posnetka nadzornih kamer, bi takšni zgodbi težko verjel.

Iz tamkajšnje policije načelnik poziva občane in širšo javnost, da prijavijo vsako krajo, saj bodo lahko le na takšen način ujeli nepridiprave. Poglejte si, za kakšno nespametno potezo je poskrbel moški na pokopališču v občini Podturen.
1
graf
Pred 3 meseci
sprašujem se kakšen skret od človeka mora biti nekdo da krade mrtvim ? Z groba staršev ki ga oskrbujem so mi do zdaj ukradli že 2 vazi ter odlomili in ukradli stekleni kupolo ki je pokrivala trajno luč čeprav je bila zaklenjena ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeŽenina in nevesto ganili do solz: Takšno presenečenje so pevci pripravili v cerkvi!Družina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Gadi v živo zapeli svojo uspešnico: Njihov nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!VIDEO: Italijan na Krasu prenovil porušeno župnišče, da bi ohranil kulturno dediščinoVIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceTanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!Poskočni predstavili novo pesem o vroči mami: Nasmejali so svoje oboževalce!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Dokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Voznik šolskega avtobusa nalašč zaviralSlovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!