VIDEO: Objestni voznik snemal divjo vožnjo, čelno je trčil v družinski avtomobil

Preteklo soboto se je v italijanskem mestu Alatri zgodila grozljiva prometna nesreča, ki jo je povzročil objestni voznik.

Povzročitelj je namreč svojo divjo vožnjo snemal in na spletu predvajal v živo, nato pa čelno trčil v avtomobil, v katerem sta bila skupaj z mamo dva mladoletna otroka.

Vsi trije so bili ob silovitem trku poškodovani, 5-letno deklico so gasilci rezali iz vozila. Zaradi hudih poškodb so jo s helikopterjem odpeljali v bolnišnico v Rim, zdravniki pa sporočajo, da je njeno stanje zdaj stabilno.

Povzročitelj prometne nesreče je z veliko hitrostjo drvel v okolic omenjenega mesteca, večkrat nevarno prehiteval, nato pa v ostrem zavoju izgubil oblast nad vozilom in čelno trčil v naproti vozeče vozilo.

"Pokliči očka! Pokliči očka," je bilo takoj po trčenju slišati iz avtomobila, v katerem je bila mati s sinom in hčerko. Deček in mati sta bila v nesreči lažje poškodovana, 5-letno deklico pa so v bolnišnico odpeljali s helikopterjem. Policisti zdaj pregledujejo video posnetek, povzročitelju pa grozi visoka kazen.

0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Kreten diplomirani...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Matjaž in Simona objavila posnetek iz porodnišnice: Razveselila sta se petega otroka!Robert Roškar srečal najbolj simpatično gospo: Njun pogovor ti bo polepšal dan!Tilen Artač nastopil kot Jonas Žnidaršič: Njegov posnetek je doza smeha!VIDEO: Poklical je slovensko policijo: Njegov posnetek je nasmejal Slovence!VIDEO: Slovenske rokometašice pisale zgodovino: Uvrstile so se na olimpijske igre!VIDEO: Prihajajo nevihte, sodra in sneg: Tako bodo padavine jutri zajele Slovenijo!Elda Viler zapela v oddaji Glasbeni pozdrav: Njen nastop navdušuje Slovence!Darja Gajšek presenetila oboževalca: Nastopila je za njegov 60. rojstni dan!Kajakaš v reki rešil 6-letnega dečka: Padel je s čolna, oče je odpeljal naprej!Grozljivka na Tajvanu: Med potresom padale skale, voznika je varoval predor!Slovenski ansambel zapel uspešnico, ki jo je Peter Fink poklonil svoji ženiStarejši par hišo z vrtom zamenjal za stanovanje v Ljubljani, ki ima veliko terasoTuristu srce padlo v hlače: Gepard je vstopil v njegovo vozilo!15-letnica navdušila s talentom: Za pevski nastop je prejela zlati gumb!Muslimani praznujejo bajram: Toliko vernikov se je zbralo v Ljubljani!Dolenjski ansambel navdušil z nastopom: Zapeli so svojo uspešnico!VIDEO: Neumnost voznika na štajerski avtocesti: Peljal je kar v nasprotno smer!Krava po 17 letih občutila svobodo: Spoznala je slepo prijateljico kravo!Deklica na ulici pokazala talent: Na violino je zaigrala svetovno znano uspešnico!Janez Janša pokazal, kako igra nogomet: Izvedel je odličen strel v gol!Prenovili so majhno stanovanje v starem bloku v Ljubljani: Notranjost, ki navdušuje!Urška Klakočar Zupančič sporoča Slovencem: "Vzgajati moramo prave moške!"Parodija na Slovensko vesoljsko agencijo: Pridružila se jim je Svetlana Makarovič!VIDEO: Zapeli so slovensko kolesarsko himno: Parodija, ki je doza smeha!