VIDEO: Oglejte si napake voznikov z naših cest, ki danes obkrožajo Slovenijo

En izmed slovenskih voznikov je na spletu objavil novo kompilacijo, v kateri je na kamero posnel prigode z naših cest. V njej je moč videti številne napake drugih voznikov, nekajkrat pa se je v prekršku znašel tudi avtor posnetkov.

Avtor posnetka navaja, da se na cestah hitro pripetijo napake voznikov, s kompilacijo pa želi Slovence opozoriti na to, da takih napak ne bi počeli. Napak, ki so jih počeli drugi vozniki ter tudi napak, ki jih je storil voznik vozila, iz katerega prihaja posnetek.

Tudi vi mislite, da bi morali imeti vsi vozniki v vozilih nameščene kamere? Le tako lahko namreč v primeru nesreč policistom pokažemo trden dokaz, ki spodbije vsa kriva pričanja udeležencev. Previdnost ni nikoli odveč!
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Sem mnenja, da so tovrstne kamere krvavo potrebne. Zakaj? Ker med nami slovenci, pa še kje drugje, ni ene temeljne poštenosti, da bi priznali, če smo naredili napako in morda celo nekomu naredili škodo. Parkirišča so posebej priljubljen kraj, kjer nekomu poškodujemo avto, potem pa nam je taprva skrb, kako uhvatiti maglo. Če pa že stopimo iz avta preverit, kakšna je škoda, potem najprej striktno pogledamo naš avto, nikoli oškodovančevega. To so pač epizode slovenske folklore. Pa sedaj prihaja čas zelo priljubljene rabote v gosto naseljenih krajih. Po obilnem sneženju primem za lopato in kako uro mečem sneg ter tako očistim kaka tri parkirišča. Če nato grem z avtom v trgovino po fasongo potem garant nimam več kje parkirati, ker bom tam ugledal avtomobile tistih, ki so me med mojim metanjem snega gledali skozi okna. In to je tako ustaljeno, da se nikomur več niti nemoralno, da ne rečem pedersko, ne zdi. Na YT imamo milijone posnetkov, ki izkazujejo vozniško kulturo v Rusiji, ki nam po "kvaliteti" tesno sledi za petami. Tam, če nimaš posnetka nesreče, si zavarovalniško mrtev, in si ne moreš čisto nič. Kamera pa ne laže in krvava škoda je, da se tistih, ki po nesreči lažno izpričujejo dogajanje, strogo ne kaznuje. V mislih imam zaporno kazen od enega leta naprej.
Žal mi je, ker sem glede na vsebino članka mislil, da je komercialne narave, da ni na voljo podatkov, kje tako kamero kupiti in kako jo namestiti ter koristiti. Morda moj skromen predlog, da poskrbite še za to...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Besede Jerneja Šugmana obkrožajo Slovenijo. To je povedal v Naši mali kliniki!Tako se je Jan Plestenjak poklonil Jerneju Šugmanu, besede so ganile SlovenceVIDEO: Družina pokojnega Slavka Avsenika zanj zapela pesem in ganila SlovenceTečen starček je v smeti metal nove stvari, nato so sosedje odkrili ganljiv razlogVIDEO: Nasprotnik udaril Dončića, nato je Luka s svojo potezo postal spletni hitVIDEO: Isaac Palma obnorel Slovence, tako je zapel uspešnico Elvisa PresleyjaVIDEO: Na Radiu 1 dobili vroč obisk, nato je Avdić doživel ta šok!Moški je sam sedel v prazni cerkvi. Ko dvigne glavo, gredo kocine vsem pokonci!Starša sta novorojenčico pripeljala domov. Kar sta posnela na kamero, obkroža svet!Dekle ga je zasačilo med varanjem. Ne boste verjeli, kam je skril ljubico!Tega kužka zaradi drugačnosti nihče ni hotel imeti. Oglejte si, kako izgleda danes!Otroci so si 5 let želeli kužka. To je njihova reakcija, ko jim ga starši kupijo!Voznik BMW-ja je ob potezi redarjev prekipelo. Oglejte si, kaj je storil z lisicami!Sedela je na kajaku in opazovala morje. Naslednji prizor ti pokonci dvigne kocine!Štiri dekleta so stopile na oder. Ob njihovi nenavadni točki so gledalci ponoreli!VIDEO: Slovenski voznik posnel ŠOK! Najprej je avto zletel s ceste, nato pa...VIDEO: Luka Sešek navdušil Slovence, kot Jan Plestenjak je zapel njegovo uspešnicoVIDEO: Slovencu je prekipelo! Poglejte si, kaj mu je naredil operater A1...VIDEO: Korošica pobegnila v Prago k tajkunu. Oglejte si njen nov posnetek!VIDEO: Umrl je Jernej Šugman. To so posnetki, po katerih se ga bomo spominjali!