VIDEO: Oglejte si napake voznikov z naših cest, ki danes obkrožajo Slovenijo

En izmed slovenskih voznikov je na spletu objavil novo kompilacijo, v kateri je na kamero posnel prigode z naših cest. V njej je moč videti številne napake drugih voznikov, nekajkrat pa se je v prekršku znašel tudi avtor posnetkov.

Avtor posnetka navaja, da se na cestah hitro pripetijo napake voznikov, s kompilacijo pa želi Slovence opozoriti na to, da takih napak ne bi počeli. Napak, ki so jih počeli drugi vozniki ter tudi napak, ki jih je storil voznik vozila, iz katerega prihaja posnetek.

Tudi vi mislite, da bi morali imeti vsi vozniki v vozilih nameščene kamere? Le tako lahko namreč v primeru nesreč policistom pokažemo trden dokaz, ki spodbije vsa kriva pričanja udeležencev. Previdnost ni nikoli odveč!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Sem mnenja, da so tovrstne kamere krvavo potrebne. Zakaj? Ker med nami slovenci, pa še kje drugje, ni ene temeljne poštenosti, da bi priznali, če smo naredili napako in morda celo nekomu naredili škodo. Parkirišča so posebej priljubljen kraj, kjer nekomu poškodujemo avto, potem pa nam je taprva skrb, kako uhvatiti maglo. Če pa že stopimo iz avta preverit, kakšna je škoda, potem najprej striktno pogledamo naš avto, nikoli oškodovančevega. To so pač epizode slovenske folklore. Pa sedaj prihaja čas zelo priljubljene rabote v gosto naseljenih krajih. Po obilnem sneženju primem za lopato in kako uro mečem sneg ter tako očistim kaka tri parkirišča. Če nato grem z avtom v trgovino po fasongo potem garant nimam več kje parkirati, ker bom tam ugledal avtomobile tistih, ki so me med mojim metanjem snega gledali skozi okna. In to je tako ustaljeno, da se nikomur več niti nemoralno, da ne rečem pedersko, ne zdi. Na YT imamo milijone posnetkov, ki izkazujejo vozniško kulturo v Rusiji, ki nam po "kvaliteti" tesno sledi za petami. Tam, če nimaš posnetka nesreče, si zavarovalniško mrtev, in si ne moreš čisto nič. Kamera pa ne laže in krvava škoda je, da se tistih, ki po nesreči lažno izpričujejo dogajanje, strogo ne kaznuje. V mislih imam zaporno kazen od enega leta naprej.
Žal mi je, ker sem glede na vsebino članka mislil, da je komercialne narave, da ni na voljo podatkov, kje tako kamero kupiti in kako jo namestiti ter koristiti. Morda moj skromen predlog, da poskrbite še za to...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...Dojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...VIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...Na odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiVIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...VIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaVIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbVoznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!Na nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarBeloruski tovornjakar se ni zmenil za prepoved, nato je dobil svojo lekcijoVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?VIDEO: Tim Kores s slovensko priredbo pesmi "Perfect" navdušil celo Ed SheeranaNe boste verjeli, kako je pilot na letališču v Angliji pristal ob močnem vetruKuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoPes iz Italije ni hotel na tekoče stopnice! Poglejte si, kaj je storil lastnik...Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem MetalliceVojaki so se postavili v vrsto! Ko začnejo s svojo formacijo, svet obstane...VIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?VIDEO: Najboljše poteze Luke Dončića s pripravljalnih tekem, Amerika je navdušena