VIDEO: Oglejte si napake voznikov z naših cest, ki danes obkrožajo Slovenijo

En izmed slovenskih voznikov je na spletu objavil novo kompilacijo, v kateri je na kamero posnel prigode z naših cest. V njej je moč videti številne napake drugih voznikov, nekajkrat pa se je v prekršku znašel tudi avtor posnetkov.

Avtor posnetka navaja, da se na cestah hitro pripetijo napake voznikov, s kompilacijo pa želi Slovence opozoriti na to, da takih napak ne bi počeli. Napak, ki so jih počeli drugi vozniki ter tudi napak, ki jih je storil voznik vozila, iz katerega prihaja posnetek.

Tudi vi mislite, da bi morali imeti vsi vozniki v vozilih nameščene kamere? Le tako lahko namreč v primeru nesreč policistom pokažemo trden dokaz, ki spodbije vsa kriva pričanja udeležencev. Previdnost ni nikoli odveč!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Sem mnenja, da so tovrstne kamere krvavo potrebne. Zakaj? Ker med nami slovenci, pa še kje drugje, ni ene temeljne poštenosti, da bi priznali, če smo naredili napako in morda celo nekomu naredili škodo. Parkirišča so posebej priljubljen kraj, kjer nekomu poškodujemo avto, potem pa nam je taprva skrb, kako uhvatiti maglo. Če pa že stopimo iz avta preverit, kakšna je škoda, potem najprej striktno pogledamo naš avto, nikoli oškodovančevega. To so pač epizode slovenske folklore. Pa sedaj prihaja čas zelo priljubljene rabote v gosto naseljenih krajih. Po obilnem sneženju primem za lopato in kako uro mečem sneg ter tako očistim kaka tri parkirišča. Če nato grem z avtom v trgovino po fasongo potem garant nimam več kje parkirati, ker bom tam ugledal avtomobile tistih, ki so me med mojim metanjem snega gledali skozi okna. In to je tako ustaljeno, da se nikomur več niti nemoralno, da ne rečem pedersko, ne zdi. Na YT imamo milijone posnetkov, ki izkazujejo vozniško kulturo v Rusiji, ki nam po "kvaliteti" tesno sledi za petami. Tam, če nimaš posnetka nesreče, si zavarovalniško mrtev, in si ne moreš čisto nič. Kamera pa ne laže in krvava škoda je, da se tistih, ki po nesreči lažno izpričujejo dogajanje, strogo ne kaznuje. V mislih imam zaporno kazen od enega leta naprej.
Žal mi je, ker sem glede na vsebino članka mislil, da je komercialne narave, da ni na voljo podatkov, kje tako kamero kupiti in kako jo namestiti ter koristiti. Morda moj skromen predlog, da poskrbite še za to...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Ste že videli, kaj je jezni policist storil ob nesreči pri Trojanah?VIDEO: Šok za hrvaške gasilce med tekmo! To je posnetek, ki obkroža državo...VIDEO: Jelinčiču je znova prekipelo, dovolj ima "nategovanja". Je povedal prav?Oče je v avtu delal "selfie", nato je družina začela kričati! Nekdo je bil v prtljažniku...VIDEO: Tako se je zmešalo hrvaškemu komentatorju, ko je Mandžukić zabil golVIDEO: To je pesem, s katero je Lea Sirk zmagala na Melodijah morja in sonca!VIDEO: Juncker tako pijan, da ni mogel niti hoditi?Ženin je poljubil nevesto! Sekundo zatem so gostje priča izjemnemu čudežu...SMEH: Kako Balkanci navijajo za Hrvaško? Privoščili so si tudi Slovence...VIDEO: Šok pri Trojanah! To je nesreča, ki je zaprla štajersko avtocesto...Zapela sta skupaj s sestrico! Niti slutila nista, kaj se je dogajalo v ozadju...Vrnil se je do pogorele hiše, nato pa to! Poglejte, kdo mu je pritekel naproti...VIDEO: Sin hrvaškega nogometaša postal zvezda, po tekmi je vsem ukradel srceVIDEO: Drama na Tajskem je končana, rešili so vse dečke in trenerjaBabica pokaza, kako pospraviti posteljnino! Njena "tehnika" je nasmejala mnoge...Trojčki so tiho sedeli na kavču. Poglejte si reakcijo, ko v sobo vstopi oče!VIDEO: Poglejte si, kako so iz poplavljene tajske jame reševali ujete dečke15-letno dekle na ameriškem talentu "odpihnilo" sodnike, dobila je zlati gumbČrna mačka je strmela v sliko, nato je lastnica ugotovila pravi razlogVIDEO: Ste že videli, na kakšen način so zmago proslavili hrvaški nogometaši?VIDEO: Manca Špik navdušila na MMS 2018, to je njena nova pesem!Konja so ločili od njegove kobile! To je trenutek, ko se znova zagledata...VIDEO: Stopnice na reki Krki razjezile Slovence! Stale so 13 tisoč evrov...Na poroki je zapel kar ženin! Ko boste slišali njegov glas... Prava čarovnija!Posneli so grozljiv trenutek, vodnjak se je pred njihovimi očmi pogreznil v zemljo