VIDEO: Peter Prevc zmagovalec v Planici: Tako je poletel pred domačimi gledalci!

Slovenski smučarski skakalec Peter Prevc je postal zmagovalec na uvodni tekmi finala svetovnega pokala, ki se te dni odvija na letalnici v Planici.

V obeh serijah je Peter Prevc dosegel najboljši daljavi, slovenski uspeh pa je s četrtim mestom dopolnil Timi Zajc.

Peter Prevc, ki bo v nedeljo prav v Planici končal svojo kariero smučarskega skakalca, je na najvišjo stopničko stopil že štiriindvajsetič. Izjemen uspeh mu je pred domačimi gledalci uspel prvič po štirih letih.


RTV Slovenija
Po prvi seriji je bil Peter Prevc drugi, pred njim je bil zgolj Avstrijec Daniel Huber s 4,4 točke prednosti. Na tretjem mestu je bil Timi Zajc, ki je v finalu žal izgubil eno mesto in za stopničkami zaostal zgolj za 1,1 točke.

Čustven prizor Petra Prevca z družino:


Poglejte si izjemen skok Petra Prevca v finalu, s katerim si je pred domačimi navijači priboril zmago v Planici tik pred koncem bogate in uspešne kariere smučarskega skakalca. Iskrene čestitke za odličen rezultat.

0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Dobro je potegnil. BRAVO PUBA!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeŽenina in nevesto ganili do solz: Takšno presenečenje so pevci pripravili v cerkvi!Družina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Gadi v živo zapeli svojo uspešnico: Njihov nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!VIDEO: Italijan na Krasu prenovil porušeno župnišče, da bi ohranil kulturno dediščinoVIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceTanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!Poskočni predstavili novo pesem o vroči mami: Nasmejali so svoje oboževalce!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Dokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Voznik šolskega avtobusa nalašč zaviralSlovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!