VIDEO: Pijana Izolanka bežala pred policisti, ustavile je niso niti bodice

Policisti iz Kopra so v soboto zvečer dobili obvestilo voznika, da eno izmed osebnih vozil vijuga po vozišču in vozi zelo počasi. Hitro so se odpravili v akcijo, vozilo pa opazili na Videžu.

A voznica se na njihove znake ni odzvala, z vožnjo pa nadaljevala po avtocesti.

»Kozinski policisti so vozilo hitro opazili na Videžu in ga skušali ustaviti z uporabo rotacijskih luči in sirene. Po večkratnem neuspešnem ustavljanju je bila odrejena uporaba sredstva za prisilno ustavljanje vozil (stinger), z Darsom pa je bilo dogovorjeno, da se zapre predor Dekani. Vozilo je prevozilo rdečo luč v predoru in stinger pri Bivju, zatem pa nadaljevalo vožnjo proti Kopru s hitrostjo 20 do 40 km/h,« so zapisali pri PU Koper.

Koprski policisti so vozilo ustavili malo naprej od razcepa Bertoki, kmalu pa ugotovili, da vozilo vozi 27-letna Izolanka. Preizkus alkoholiziranosti ji je pokazal 0,83 mg/l, prejela pa bo obdolžilni predlog.

Poglejte si, kako je lov na 27-letno voznico izgledal skozi oči koprskih policistov!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb