VIDEO: Pijana Izolanka bežala pred policisti, ustavile je niso niti bodice

Policisti iz Kopra so v soboto zvečer dobili obvestilo voznika, da eno izmed osebnih vozil vijuga po vozišču in vozi zelo počasi. Hitro so se odpravili v akcijo, vozilo pa opazili na Videžu.

A voznica se na njihove znake ni odzvala, z vožnjo pa nadaljevala po avtocesti.

»Kozinski policisti so vozilo hitro opazili na Videžu in ga skušali ustaviti z uporabo rotacijskih luči in sirene. Po večkratnem neuspešnem ustavljanju je bila odrejena uporaba sredstva za prisilno ustavljanje vozil (stinger), z Darsom pa je bilo dogovorjeno, da se zapre predor Dekani. Vozilo je prevozilo rdečo luč v predoru in stinger pri Bivju, zatem pa nadaljevalo vožnjo proti Kopru s hitrostjo 20 do 40 km/h,« so zapisali pri PU Koper.

Koprski policisti so vozilo ustavili malo naprej od razcepa Bertoki, kmalu pa ugotovili, da vozilo vozi 27-letna Izolanka. Preizkus alkoholiziranosti ji je pokazal 0,83 mg/l, prejela pa bo obdolžilni predlog.

Poglejte si, kako je lov na 27-letno voznico izgledal skozi oči koprskih policistov!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedSmetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smeha13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoOče svojo hčerko v šoli pobral s FerrarijemPijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Splezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseOsvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!Modrijani navdušili Slovence: To je njihova nova pesem "Ljubiva"Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjetiDramatični pristanki in vzleti potniških letal med nevihto CiaraPo presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!