VIDEO: Po planiški velikanki na smučki spustili pivo: Padel je nov rekord!

Te dni je Radio 1 v sodelovanju s Pivovarno Laško poskrbel za prav poseben izziv v Planici.

Tam je na Letalnici bratov Gorišek nov "osebni" rekord postavila pločevinka Laško pivo 0,0, ko je na eni smučki pristalo pri 45 metrih.

"Na planiški velikanki se je zgodil polet, kot ga v zgodovini Slovenije še ni bilo!!! Je Robert Roškar res skočil?!? V družbi Cene Prevca in Komotar Minuta je odšel na vrh skakalnice s seboj pa je nosil pločevinko hladnega Laško Pivo 0,0... Nato se je odvil spektakel, ki nam je vzel dih! Bodi priča najbolj neobičajnemu poletu," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani Radia 1.

Ob nenavadnem skoku na planiški velikanki so za Laško pivo 0,0 navijali Robert Roškar, Cene Prevc in Ciril Komotar, znan kot Komotar Minuta.

Poglejte si prav poseben izziv na letalnici v Planici, pri katerem je Laško Pivo 0,0 postavilo nov osebni rekord.
0
Bruhaweli Čuhaweli
Pred 1 mesecem
keri debilni posnetki!! folk pa še bolj
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemLado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Dve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!VIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Posnetek dveh goril, ko sta tekli pred dežjem: Prizor je gledalce nasmejal do solz!15-letna deklica z oživljanjem rešila otroka, ki se je utopil v bazenuTilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Avstrijec s tovornjakom plužil ceste, ko je zapadlo 40 centimetrov snegaPeter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemNeumnosti voznikov na slovenskih avtocestah: Posnele so jih nadzorne kamere!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Firbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Tilen Artač priredil uspešnico Čukov: Privoščil si je premierja Roberta Goloba!Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!