VIDEO: Po planiški velikanki na smučki spustili pivo: Padel je nov rekord!

Te dni je Radio 1 v sodelovanju s Pivovarno Laško poskrbel za prav poseben izziv v Planici.

Tam je na Letalnici bratov Gorišek nov "osebni" rekord postavila pločevinka Laško pivo 0,0, ko je na eni smučki pristalo pri 45 metrih.

"Na planiški velikanki se je zgodil polet, kot ga v zgodovini Slovenije še ni bilo!!! Je Robert Roškar res skočil?!? V družbi Cene Prevca in Komotar Minuta je odšel na vrh skakalnice s seboj pa je nosil pločevinko hladnega Laško Pivo 0,0... Nato se je odvil spektakel, ki nam je vzel dih! Bodi priča najbolj neobičajnemu poletu," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani Radia 1.

Ob nenavadnem skoku na planiški velikanki so za Laško pivo 0,0 navijali Robert Roškar, Cene Prevc in Ciril Komotar, znan kot Komotar Minuta.

Poglejte si prav poseben izziv na letalnici v Planici, pri katerem je Laško Pivo 0,0 postavilo nov osebni rekord.
0
Bruhaweli Čuhaweli
Pred 5 tedni
keri debilni posnetki!! folk pa še bolj
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kako pripraviti najbolj okusna piščančja prsa: Recept ima 18 milijonov ogledov!Izjemni glasbeniki zapeli pesem legendarnih Slapov: Nastop navdušuje Slovenijo!11-letna deklica sodnike ganila do solz: Njen nastop je uspešnica na spletu!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoKrokar mački ukradel hrano: Poglej, kako je ptica poskrbela za kužka!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Modrijani na novo posneli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!Aleš Hojs v parodiji odgovoril na vprašanje deklice: Posnetek je doza smeha!17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Nina Pušlar zapela ob kitaristu Boru Zuljanu: Njun nastop te bo navdušil!Slovenci zapeli ljudsko pesem ob zvoku citer: Njihov nastop je balzam za dušo!Lana in Kristina navdušili Slovenijo: Tako sta zapeli dve slovenski uspešnici!Hiša na strmi vzpetini v Zasavju: Poglej si čudovito notranjost, ki navdušuje!Tilen Artač poskrbel za dozo smeha: Nastopil je kot župan Tržiča Pavel Rupar!Prenovljeno podstrešje v hiši staršev: Takšno mansardo je izdelal mladi par!Žan Serčič navdušil z nastopom: Tako je v živo zapel svojo uspešnico!Kvartet Pušeljc s pevci zapel uspešnico Slapov: Njihov nastop je balzam za dušo!Luka Dončić z eno roko zadel koš čez celo igriščeParodija na dodatno opremo pri vozilu: Slovenci ponujajo kar dodatnega človeka!Slovenska parodija na delovno silo: Če bi direktorji iskali nove zaposlene!VIDEO: Padalec iz Slovenije ob sončnem zahodu poletel nad zasneženo pokrajinoŠtiri dekleta navdušile z nastopom: Zapele so pesem Ansambla Franca Miheliča!Na avtocesti je nalašč zaviral pred tovornjakom: Takšno lekcijo je dobil voznik!VIDEO: Tomaž Domicelj zapel tri svoje uspešnice: Prisluhni čudovitemu nastopu!Posneli prizor, ko se je porušila pečina: Na reki je nastal majhen cunami!