VIDEO: Poklical je slovensko policijo: Njegov posnetek je nasmejal Slovence!

Na družbenem omrežju Facebook je te dni pristal video posnetek, pri katerem je Andrej Bajič Šarkezi poskrbel za dozo smeha med gledalci.

Tokrat je v skeču poklical slovenske policiste in jih vprašal, če res prisluškujejo našim pogovorom.

Video posnetek, ki ga je Andrej objavil na svoji Facebook strani, je tam že prava uspešnica - do danes je dosegel več kot 150.000 ogledov, sodeč po odzivih pa nasmejal številne Slovence.


Andrej Bakreni, Facebook
Andrej Bajič Šarkezi je simpatični romski stand up komik, ki se v svetu zabave predstavlja kot Andrej Bakreni. Na spletu objavlja številne video posnetke, pri katerih se večkrat šali na svoj račun. Prihaja iz Črenšovcev, trenutno pa živi na Pušči.

Te dni je Andrej v igranem skeču pred obiskom trgovine poklical kar slovenske policiste, da bi mu pomagali pri manjši težavi. Poglejte si njegov video posnetek, pri katerem dobre volje in smeha ne manjka.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik