VIDEO: Policijski lov v Zagrebu: 10 policijskih vozil za pobeglim voznikom!

Sinoči se je v Zagrebu odvil filmski policijski lov, pri katerem je več kot 10 policijskih vozil zasledovalo voznika manjšega avtomobila.

Opazovalci so na kamero posneli trenutek, ko je pobegli voznik izgubil nadzor, trčil v prometni znak in obstal na pločniku.

Včeraj zvečer je po ulicah Zagreba več kot deset policijskih vozil zasledovalo voznika manjšega rdečega avtomobila, ki je bežal pred njimi. Policijski lov je bil uspešen, pobeglega voznika pa so po trčenju aretirali.


Index.hr, Facebook
Spremljamo lahko trenutek, ko je voznik rdečega avtomobila z veliko hitrostjo zapeljal v desni zavoj, tam pa izgubil nadzor. V ovinku ga je zaneslo, nato je podrl prometni znak in se z vozilom zaustavil na pločniku. Voznika je takoj zatem obkolilo okoli deset policistov.

Hrvaški policisti so sporočili, da je bilo med begom poškodovano tudi eno njihovo policijsko vozilo. Incident so komentirali zgolj z besedami, da je šlo za postopek povezan s kršitvijo cestno prometnih predpisov.

0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Zgleda, da so se navlekli ameriške "tehnologije" pregonov. Tam se jih za enim sposti vsaj 10 avtomobilov s to razliko, da običajno vse avtomobile tudi razbijejo, vključno s tistim, ki ga preganjajo. Potem skočijo iz vozil in panično kričijo, spotoma pa s pištolami razbijejo še vse šipe, če je morda katera ostala cela. Lovljenega med živalskim dretjem podrejo na tla in ga preplavijo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen