VIDEO: Policist iz BiH tekel za pijanim voznikom, dramo so posnele kamere

Na spletu je pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pijanega voznika z Mercedesom.

Ta je na cesti Posušje - Tomislavgrad v BiH vijugal po cesti, na koncu je eden izmed policistov moral celo teči za vozilom.

Video posnetek iz BiH je že prava mala uspešnica na Balkanu - spremljamo lahko dramatično dogajanje, ko je pijani voznik med vožnjo skoraj zletel iz cestišča, večkrat je zapeljal tudi na nasprotni vozni pas.

Voznik se ni zmenil niti za policiste, s svojo vožnjo pa je nadalejval kljub temu, da so ga policisti poizkušali zaustaviti. Eden izmed policistvo je tekel za vozilom, in komaj uspel pri tem, da se je nespametni voznik zaustavil.

Policisti so že sporočili, da so zoper nevarnega voznika podali kazensko ovadbo. Poglejte si prizor iz BiH, pri katerem je policiste tekel za vozilom, da bi ustavil nespametnega voznika.
0
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Kak si je te palicaj to drznil??? Vozniki mercedesov ja imajo določeno stopnjo imunitete...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruPolicist se je osmešil pred kamero: Posnetek ima že 17 milijonov ogledov!VIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!VIDEO: Prizor iz Slovenije, ki je prava uspešnica: Na cesti so posneli laboda!Kuža je simuliral poškodbo tačke, nato mu je lastnik omenil sprehodTilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Tilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Slepa pevka s petjem ganila sodnike: Takšen nastop je pripravila na talentu!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecBrat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Na talentu navdušil s čarovnijo: Takšno točko je pripravil za avdicijo!Grega Skočir s skupino Vivere zapel uspešnico zasedbe Big Foot MamaVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovMladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Moški tvegal svoje življenje: Deklico je rešil pred padcem iz 8. nadstropja!