VIDEO: Posnetek iz Kopra: Kamera ujela moškega, ki je zanetil požar!

Preteklo soboto so bili koprski policisti ob 21.41 obveščeni, da je ob prodajalni rabljenih vozil v Kopru prišlo do požara.

Na mesto so odšli tudi gasilci - tam je pogorel kontejner, v katerem je imel lastnik shranjene ključe vozil, poslovno dokumentacijo in računalnik.

"Kdorkoli pozna tega debila na posnetku alpa je kdorkoli kaj viduu prosim da nam javii ali pa gre na policijo! A tega debila načičemo kad tad! Ampak se ne da! NOBEN nas ne more uničit! Vsi se lahko samo popnete nekam! Prosim, če lahko delite," je ob objavi video posnetka zapisala avtorica.


Kaja Simcic, Facebook
Na delu je bil tokrat požigalec, ki so ga posnele varnostne kamere. Slednji je z vnetljivo tekočino polil kontejner in eno izmed vozil, nato pa zanetil požar. Policisti preiskujejo incident v smeri kaznivega dejanja namernega požiga.

Ob video posnetku avtorica prosi za pomoč - če bi kdo prepoznal storilca, ki so ga posnele kamere, naj svoje informacije deli s policijo.

0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Zadnjih 8 sekund posnetka bi bilo povsem dovolj, da se ne vidi nič.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeŽenina in nevesto ganili do solz: Takšno presenečenje so pevci pripravili v cerkvi!Družina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Gadi v živo zapeli svojo uspešnico: Njihov nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!VIDEO: Italijan na Krasu prenovil porušeno župnišče, da bi ohranil kulturno dediščinoVIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceTanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!Poskočni predstavili novo pesem o vroči mami: Nasmejali so svoje oboževalce!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Dokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Voznik šolskega avtobusa nalašč zaviralSlovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!