VIDEO: Posnetek, ki pretresa Slovenijo: Dijakinja tepla stanovalko doma starejših!

Danes je splet obkrožil grozljiv video posnetek iz Doma starejših občanov Trebnje, pri katerem lahko vidimo nasilje dijakinje nad starejšo oskrbovanko.

Svoje sporno početje je posnela na mobilni telefon, video posnetek pa nespametno objavila na družbenem omrežju TikTok.

Na posnetku lahko spremljamo grozljiv prizor, ko je dijakinja oskrbovanko doma stisnila za nos, gospa pa je ob tem zakričala od bolečine. Pred njo se je branila z rokami, a jo je mladoletnica povlekla za lase. V Domu starejših občanov Trebnje so po prejemu anonimnega obvestila o posnetku nasilje prijavili policiji.

Posnetek se nadaljuje, ko se dijakinja snema med plesom ob oskrbovancu, nato ga na silo povleče za invalidski voziček. S prsti ga je nato dregala po telesu, starejši moški pa je početje z rokami poskušal preprečiti.

Ministrstvo je po prejetem posnetku oskrbovanko nemudoma zaščitilo in ji ponudilo vso potrebno podporo. Direktorica doma Petra Kušar Stojakovič je ob dogodku povsem pretresena, tam pa so uvedli izredni notranji nadzor, s katerim bodo zadevi prišli do dna.

0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Kaj čem napisat.., smrklja je imela srečo, da je ni nihče zasačil pri tem gnusnem dejanju. Jaz bi ji npr. odtrgal uho. Za začetek...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!