VIDEO: Posnetek, ki pretresa Slovenijo: Dijakinja tepla stanovalko doma starejših!

Danes je splet obkrožil grozljiv video posnetek iz Doma starejših občanov Trebnje, pri katerem lahko vidimo nasilje dijakinje nad starejšo oskrbovanko.

Svoje sporno početje je posnela na mobilni telefon, video posnetek pa nespametno objavila na družbenem omrežju TikTok.

Na posnetku lahko spremljamo grozljiv prizor, ko je dijakinja oskrbovanko doma stisnila za nos, gospa pa je ob tem zakričala od bolečine. Pred njo se je branila z rokami, a jo je mladoletnica povlekla za lase. V Domu starejših občanov Trebnje so po prejemu anonimnega obvestila o posnetku nasilje prijavili policiji.

Posnetek se nadaljuje, ko se dijakinja snema med plesom ob oskrbovancu, nato ga na silo povleče za invalidski voziček. S prsti ga je nato dregala po telesu, starejši moški pa je početje z rokami poskušal preprečiti.

Ministrstvo je po prejetem posnetku oskrbovanko nemudoma zaščitilo in ji ponudilo vso potrebno podporo. Direktorica doma Petra Kušar Stojakovič je ob dogodku povsem pretresena, tam pa so uvedli izredni notranji nadzor, s katerim bodo zadevi prišli do dna.

0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Kaj čem napisat.., smrklja je imela srečo, da je ni nihče zasačil pri tem gnusnem dejanju. Jaz bi ji npr. odtrgal uho. Za začetek...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!Opica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaSlovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!VIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Za povratno pot z vlakom od Brežič do Ljubljane potrebovali pet ur in polMaraaya predstavila novo pesem "Lubi", ki je navdušila zveste poslušalceRobert Roškar prvič pekel palačinke: Je uspel premagati Anjo Ramšak?