VIDEO: Posnetek nesreče v predoru na štajerski avtocesti: Kriva je bila voznica!

Slovenijo danes obkroža video posnetek, pri katerem lahko spremljamo razlog za včerajšnje zaprtje štajerske avtoceste.

V predoru Ločica je prišlo do prometne nesreče, Darsov video posnetek pa razkriva, kakšno nespametno potezo je storila ena izmed voznic.

Včeraj se je okoli poldneva zgodila prometna nesreča na štajerski avtocesti v smeri Ljubljane, katere povzročiteljica je bila voznica osebnega vozila. V trčenju v predoru so bili poleg osebnega vozila udeleženi še trije tovornjaki.


DARS
Policisti so oglobili voznico, ki je včeraj v predoru Ločica med vožnjo iz neznanega zaustavila vozilo. Najprej je v osebno vozilo trčil tovornjak za njo, nato je sledil še nalet dveh tovornjakov. Prvi se je sicer pravočasno ustavil, drugi pa je zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v priklopnik tovornjaka. Tudi slednjega voznika so policisti kaznovali.

Avtocesta je bila na odseku med Vranskim in Blagovico dve uri popolnoma zaprta, policisti in DARS pa z video posnetkom opozarjajo, kako pomembna je varnostna razdalja na avtocestah. Poglejte si nespametno potezo voznice, kje v predoru Ločica na štajerski avtocesti zaustavila osebno vozilo in povzročila prometno nesrečo.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Kozi je na tla avta padla šminka ali pa telefon. Jaz v tovornjaku sploh ne bi bremzal...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen