VIDEO: Posnetek s primorske avtoceste: Takšne neumnosti so danes počeli vozniki!

Zaradi snega je na številnih slovenskih cestah v jutranjem času prišlo do daljših zastojev, na avtocestah je vladal kaos.

Dars je pred nekaj urami objavil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo razloge za zastoje, krivdo pa gre pripisati nespametnim voznikom.

Na Darsu so sporočili, da so zaradi neustrezne opreme zabeležili najmanj 30 zdrsov tovornih vozil na avtocestah po Sloveniji, številni pa so se pripetili v nočnem času med 4:30 in 6:00. Zaradi zdrsov je promet obstal, v zastoju pa so obstala tudi plužna vozila. Samo na vrhniškem klancu na primorski avtocesti so izvlekli kar 12 tovornih vozil.


"Snežne razmere zahtevajo previdno vožnjo. Eno samo vozilo, ki obtiči v snegu, lahko povzroči daljši zastoj. Naše kamere so danes posnele več neodgovornih ravnanj: vožnjo brez ustrezne zimske opreme, vzvratno vožnjo, celo čiščenje avtomobila v predoru," so ob video posnetku zapisali na Darsu.

S prstom so pokazali na neodgovorne voznike tovornih vozil, pa tudi osebnih, ki so se danes ponoči in zjutraj na pot odpravili brez ustrezne zimske opreme. Izpostavili so, da je takšno početje neodgovorno in nevarno, obenem pa v primeru zdrsa promet obstane. Poglejte si, kakšne nespametne poteze voznikov so danes zjutraj posnele Darsove nadzorne kamere.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Govor, ki obkroža Slovenijo: Prisluhni, kaj je povedal Jan Plestenjak!Mati dojenčka pustila pred vrati dedka in babice: Njun odziv ti polepša dan!VIDEO: Po planiški velikanki na smučki spustili pivo: Padel je nov rekord!Na čolnu so doživeli šok: Proti njim je plavalo ogromno morsko bitje!V tunelu posneli udarni val po eksploziji: Posnetek je uspešnica na spletu!Babica je otrokma polepšala dan: Takšen tobogan je izdelala iz snega!VIDEO: Hrvat kupil vinjeto, nato ga je ustavil DARS: Poglej dramo, ki je sledila!Posnetek iz Avstrije, ki je paša za oči: Pluženje zasnežene ceste s traktorjem!VIDEO: Nenavaden prizor v Ljubljani: Tako so kradli oblačila iz zabojnika!Moški tekel čez avtocesto, da bi rešil nezavestno voznicoVoznik posnel izjemen prizor: Tako je številčna čreda divjadi prečkala cesto!Posnetek jezne gorile, ko je v živalskem vrtu razbila stekloVIDEO: Goran Obrez zapel za Denisa Avdića: Tako mu je voščil za rojstni dan!Dostavljalec se je zaletel v ograjo, koze so od šoka padle na tlaVIDEO: Timi Zajc preletel rekord skakalnice, nato je sledil grozljiv padecLastnica posnela konja, ko sta videla sneg: Posnetek ima milijon ogledov!Koza na poledeneli cesti naletela na težave: Takšen prizor je posnela lastnica!Starša prek kamere gledala, kako sta roparja njune otroke vzela za talceVIDEO: Grozljivi posnetki iz Turčije: Tako so se zaradi potresa porušile stavbe!VIDEO: Joker Out predstavili pesem, s katero bo Slovenija nastopila na EvrovizijiOb reki so zaigrali pesem "Hotel California", njihov nastop je uspešnica na spletuVIDEO: Posnetki iz zraka, ki razkrivajo uničenje zaradi potresa v TurčijiPluženje snega v Avstriji: Tako se je voznik posnel iz traktorja!VIDEO: Borut Pahor pokazal, kako se pelje Katra: Zanjo ponujajo več kot 45.000€!VIDEO: Takšno je življenje v ruskem mestu Jakutsk pri minus 61 stopinjah Celzija