VIDEO: Posnetek s primorske avtoceste: Takšne neumnosti so danes počeli vozniki!

Zaradi snega je na številnih slovenskih cestah v jutranjem času prišlo do daljših zastojev, na avtocestah je vladal kaos.

Dars je pred nekaj urami objavil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo razloge za zastoje, krivdo pa gre pripisati nespametnim voznikom.

Na Darsu so sporočili, da so zaradi neustrezne opreme zabeležili najmanj 30 zdrsov tovornih vozil na avtocestah po Sloveniji, številni pa so se pripetili v nočnem času med 4:30 in 6:00. Zaradi zdrsov je promet obstal, v zastoju pa so obstala tudi plužna vozila. Samo na vrhniškem klancu na primorski avtocesti so izvlekli kar 12 tovornih vozil.


"Snežne razmere zahtevajo previdno vožnjo. Eno samo vozilo, ki obtiči v snegu, lahko povzroči daljši zastoj. Naše kamere so danes posnele več neodgovornih ravnanj: vožnjo brez ustrezne zimske opreme, vzvratno vožnjo, celo čiščenje avtomobila v predoru," so ob video posnetku zapisali na Darsu.

S prstom so pokazali na neodgovorne voznike tovornih vozil, pa tudi osebnih, ki so se danes ponoči in zjutraj na pot odpravili brez ustrezne zimske opreme. Izpostavili so, da je takšno početje neodgovorno in nevarno, obenem pa v primeru zdrsa promet obstane. Poglejte si, kakšne nespametne poteze voznikov so danes zjutraj posnele Darsove nadzorne kamere.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Grozljivka na Gorenjskem: Iz zraka posneli opustošenje vasi Kokra!21-letna Ana Resnik spregovorila, kaj naj bi ji kot deklici počel Challe SalleVIDEO: Tadej Pogačar nasmejal kolesarski svet: Med dirko je poškropil zaročenko!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"VIDEO: Huda ura v Istri: Med neurjem poplavilo avtocesto, ulice v Pazinu pod vodo!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!Slovenec je ženi rekel, da gre k maši: Ko je izvedela resnico, je pobesnela!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuGasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Anja in Roškar priredila uspešnico "Tek je 12 sati", nastop je nasmejal SlovenijoKamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!Starejši gospod iz Bosne mnogim dal misliti: Njegove besede so obkrožile Balkan!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Izjemna poteza slovenskega ženina: Na poroko se je pripeljal kar s traktorjem!VIDEO: Luka Basi in Marjetka zapela novo pesem: Nastop, ki je navdušil Slovence!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"Prizor, ki navdušuje Slovence: Stopili so skupaj in lastniku pomagali pri košnji!VIDEO: Posnetek, ki je ganil Slovenijo: 94-letni Lojze vstal z vozička in zaplesal!VIDEO: Miha Deželak z zeleno katrco krenil proti Parizu, da podpre naše športnikeFilmska akcija hrvaških policistov: Aretirali so požigalca, ki je zanetil požar!