VIDEO: Posnetek s primorske avtoceste: Takšne neumnosti so danes počeli vozniki!

Zaradi snega je na številnih slovenskih cestah v jutranjem času prišlo do daljših zastojev, na avtocestah je vladal kaos.

Dars je pred nekaj urami objavil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo razloge za zastoje, krivdo pa gre pripisati nespametnim voznikom.

Na Darsu so sporočili, da so zaradi neustrezne opreme zabeležili najmanj 30 zdrsov tovornih vozil na avtocestah po Sloveniji, številni pa so se pripetili v nočnem času med 4:30 in 6:00. Zaradi zdrsov je promet obstal, v zastoju pa so obstala tudi plužna vozila. Samo na vrhniškem klancu na primorski avtocesti so izvlekli kar 12 tovornih vozil.


"Snežne razmere zahtevajo previdno vožnjo. Eno samo vozilo, ki obtiči v snegu, lahko povzroči daljši zastoj. Naše kamere so danes posnele več neodgovornih ravnanj: vožnjo brez ustrezne zimske opreme, vzvratno vožnjo, celo čiščenje avtomobila v predoru," so ob video posnetku zapisali na Darsu.

S prstom so pokazali na neodgovorne voznike tovornih vozil, pa tudi osebnih, ki so se danes ponoči in zjutraj na pot odpravili brez ustrezne zimske opreme. Izpostavili so, da je takšno početje neodgovorno in nevarno, obenem pa v primeru zdrsa promet obstane. Poglejte si, kakšne nespametne poteze voznikov so danes zjutraj posnele Darsove nadzorne kamere.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!Slovenka in Kanadčan preizkušala obroke, ki jih imajo v njuni vojskiOpica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaTalent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!Slovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!Leopard napade slepo srno: Proti njemu ni imela možnosti za preživetje!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!Borut Pahor v šoli dobil ukor: Krive so bile besede, ki jih je rekel učiteljici!VIDEO: Turistka naročila jastoga za 200 evrov, nato ga je izpustila v morjeVIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ognjena krogla nad Islandijo razsvetlila nebo, prizor so posnele kamere