VIDEO: Posnetek s slovenskih cest: Ne boste verjeli, kaj je storil tovornjakar!

DARS je danes na spletu objavil video posnetek, ki je sodeč po odzivih mnoge spletne uporabnike pustil brez besed.

Njihove kamere so na slovenski avtocesti posneli voznika tovornjaka, ki je s svojo nespametno vožnjo povzročil prometno nesrečo.

"Saj ni res, pa je. Ko je ugotovil, da je napačno zavil, je šel kar v "rikverc" in trčil v avtomobil. Pozor, vzvratna vožnja na avtocestah je prepovedana in zelo nevarna! Kadar zgrešite smer, nadaljujte vožnjo in varno obrnite na naslednjem priključku," so zapisali na Facebook strani Vozimo pametno z DARS, kjer so objavili tudi video posnetek.

Voznik tovornjaka je na razcepu na avtocesti zgrešil smer, nato svoje vozilo zaustavil in z vzvratno vožnjo znova poizkušal priti do pravilnega izvoza. Ob tem je za njim obstalo osebno vozilo, med tovornjakom in omenjenim vozilom pa je zaradi vzvratne vožnje prišlo do trčenja.

Poglejte si nenavaden prizor s slovenske avtoceste, ob katerem boste tudi sami ostali brez besed.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978