VIDEO: Posnetki reševalcev obkrožili Slovenijo! Tako so se prebijali do petkove nesreče

Pretekli petek je bil za mnoge reševalce, ki so odgovorni za pomoč na primorski avtocesti, povsem kaotičen. Že dopoldan se je pripetilo veliko število nesreč, nato pa je primorsko avtocesto v smeri Ljubljane povsem ohromel nalet osebnih vozil.

Kot da ta nesreča ne bi bila dovolj, je dober kilometer nazaj v koloni prišlo še do naleta treh tovornih vozil.

Zdaj je organizacija Ustvarimo reševalni pas na avtocestah na spletu delila video posnetek reševalcev, ko so se odpravili na intervencijo. Sprva so bili priča vzgledno vzpostavljenemu reševalnemu pasu, so se pa tudi med njihovo intervencijsko vožnjo našli takšni vozniki, ki reševalnega pasu niso ustvarili pravilno. Kljub temu, pohvale za solidno vzpostavljen reševalni pas!


Poglej še: VIDEO: Posledice grozljive nesreče na Primorki, tovornjaki povsem uničeni

Nekateri vozniki pa so žal reševalni pas znova izkoristili sebi v prid. Namesto, da bi čakali v koloni, so se preprosto naprej odpeljali kar po reševalnem pasu, kar je zmotilo tudi voznika Audija v video posnetku pred vami. Ta je enega izmed prekrškarjev zaustavil in mu preprečil nadaljevanje vožnje po reševalnem pasu.

Njegovo posredovanje so pravtako posneli na kamero:


In če je bil reševalni pas pravilno vzpostavljen kmalu po prometni nesreči, ki je v petek ohromila primorsko avtocesto, temu ni bilo tako v večernih urah. Tudi takrat so bili še vedno dolgi zastoji, na intervencijo pa je zaradi požara na osebnem vozilu moralo še eno gasilsko vozilo.

Poglej še: VIDEO: Šok na primorski avtocesti, to so počeli nespametni vozniki

PGD Verd je na spletu delil video posnetek iz gasilskega vozila, ko zvečer o reševalnem pasu na nekaterih mestih ni bilo ne duha ne sluha. Reševalci so izrazili razočaranje, da bi se lahko reševalni pas obdržal že od prej, saj so med Vrhniko in Ljubljano tistega dne posredovali že trikrat.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo