VIDEO: Pred mamo je uničil telefon in ga vrgel v bazen: Želel si je nov iPhone!

Razvajeni otroci so žal velika težava mnogih staršev. Takšnih otrok je vedno več, starši pa jim v želji po miru obljubljajo vse mogoče.

Splet je v teh dneh znova obkrožil video posnetek fanta, ob katerem se mnogi starši držijo za glave!

Fant v video posnetku, ki te dni kroži po spletu, je od svoje matere zahteval nov telefon iPhone XS. Ker njegovim željam ni ustregla, je svoj prav hotel doseči na silo. Sam si lasti predzadnji model razkošnega iPhona, a si je ob izidu novega telefona zaželel novejši model.

Ker mu mati ni hotela kupiti novega telefona, je svoj telefon pred njo nalašč razbil, nato pa potolčeno napravo zalučal še v bazen!

Mnogi starši so nad njegovo potezo zgroženi, na spletu pa je moč prebrati komentarje, da takšnemu sinu novega telefona ne bi kupili nikdar v življenju. Bi mu ga vi kupili?
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Paglavec mi je vzbudil asociacijo na BigMac, pa ne zaradi tega, da bi jaz ka takega kdaj jedel, ampak zato, ker je prav tako ogaben. Če bi šmrkolin bil moj telefona več v življenju ne bi videl od mene, batine pa vsaki dan. Bi mu že pokazal, žabi mali...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!