VIDEO: Pred mamo je uničil telefon in ga vrgel v bazen: Želel si je nov iPhone!

Razvajeni otroci so žal velika težava mnogih staršev. Takšnih otrok je vedno več, starši pa jim v želji po miru obljubljajo vse mogoče.

Splet je v teh dneh znova obkrožil video posnetek fanta, ob katerem se mnogi starši držijo za glave!

Fant v video posnetku, ki te dni kroži po spletu, je od svoje matere zahteval nov telefon iPhone XS. Ker njegovim željam ni ustregla, je svoj prav hotel doseči na silo. Sam si lasti predzadnji model razkošnega iPhona, a si je ob izidu novega telefona zaželel novejši model.

Ker mu mati ni hotela kupiti novega telefona, je svoj telefon pred njo nalašč razbil, nato pa potolčeno napravo zalučal še v bazen!

Mnogi starši so nad njegovo potezo zgroženi, na spletu pa je moč prebrati komentarje, da takšnemu sinu novega telefona ne bi kupili nikdar v življenju. Bi mu ga vi kupili?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Paglavec mi je vzbudil asociacijo na BigMac, pa ne zaradi tega, da bi jaz ka takega kdaj jedel, ampak zato, ker je prav tako ogaben. Če bi šmrkolin bil moj telefona več v življenju ne bi videl od mene, batine pa vsaki dan. Bi mu že pokazal, žabi mali...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!Slovenska parodija o fantih, ki so nabavili hitre teste: Smeha ne manjka!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoLastnik snemal svojega psa pred televizijo: Kar je počel, te pusti brez besed!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Orel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuNov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaSlovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Divji konj takoj prepoznal kobilo: Nazadnje sta se videla pred leti!Lastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemDramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so strmoglavili!Psička bolnemu kužku stala ob strani: Posnetek je ganil ljubitelje živali!Fantje iz Švice navdušili: 28 različnih zvrsti glasbe zaigrali v petih minutah!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Gasilec s posnetkom navdušil Slovence: Kaj storiti, če zagori v vozilu?Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!