VIDEO: Pred mamo je uničil telefon in ga vrgel v bazen: Želel si je nov iPhone!

Razvajeni otroci so žal velika težava mnogih staršev. Takšnih otrok je vedno več, starši pa jim v želji po miru obljubljajo vse mogoče.

Splet je v teh dneh znova obkrožil video posnetek fanta, ob katerem se mnogi starši držijo za glave!

Fant v video posnetku, ki te dni kroži po spletu, je od svoje matere zahteval nov telefon iPhone XS. Ker njegovim željam ni ustregla, je svoj prav hotel doseči na silo. Sam si lasti predzadnji model razkošnega iPhona, a si je ob izidu novega telefona zaželel novejši model.

Ker mu mati ni hotela kupiti novega telefona, je svoj telefon pred njo nalašč razbil, nato pa potolčeno napravo zalučal še v bazen!

Mnogi starši so nad njegovo potezo zgroženi, na spletu pa je moč prebrati komentarje, da takšnemu sinu novega telefona ne bi kupili nikdar v življenju. Bi mu ga vi kupili?
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Paglavec mi je vzbudil asociacijo na BigMac, pa ne zaradi tega, da bi jaz ka takega kdaj jedel, ampak zato, ker je prav tako ogaben. Če bi šmrkolin bil moj telefona več v življenju ne bi videl od mene, batine pa vsaki dan. Bi mu že pokazal, žabi mali...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!VIDEO: Deklica iz Slovenije obkroža državo: Tako je zapela slovensko pesem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMalček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!VIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!Kužku je rekla, da ne sme v bazen: To se je zgodilo, ko mu je odprla vrata!Opici senzacija na spletu: Poglej, kako sta se razveselili obiska babice!VIDEO: Na odru talenta do solz ganil sodnike: Slepi fant je dobil zlati gumb!