VIDEO: Predrzni voznik na slovenski avtocesti: Kakšno kazen bi si zaslužil?

Včeraj je na omrežju Facebook pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo predrzno vožnjo enega izmed voznikov na slovenski avtocesti.

Primitiven voznik je ob zastoju izkoristil reševalni pas zase, njegovo početje pa je razjezilo številne spletne uporabnike.

"Ujet? Žal, samo v objektiv telefona. Take posameznike, ki izkoriščajo #reševalnipas je NUJNO potrebno oglobiti in jim očitati hujši prometni prekršek. Ne le, da je primitivno, ampak lahko tudi ovira intervencijske enote. Moramo pa pohvaliti vse tiste, ki ste reševalni pas res lepo ustvarili," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah.

Globa za vožnjo po reševalnem pasu znaša zgolj 200 evrov, mnogi pa ob tem opozarjajo, da bi takšno nespametno početje moralo biti bolj ostro kaznovano. V igri so namreč življenja, predrznih voznikov pa tako mile kazni pri takšnem početju žel ne ustavijo.

Poglejte si nespametno početje enega izmed voznikov na slovenski avtocesti, ko je reševalni pas izkoristil zase. Kakšno kazen bi si zaslužil za takšno vožnjo?

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!Opica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaSlovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!VIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Za povratno pot z vlakom od Brežič do Ljubljane potrebovali pet ur in polMaraaya predstavila novo pesem "Lubi", ki je navdušila zveste poslušalceRobert Roškar prvič pekel palačinke: Je uspel premagati Anjo Ramšak?