VIDEO: Prizor, ki je razjezil Slovence: To je na avtocesti počel voznik Darsa!

Na družbenem omrežju Facebook je te dni zaokrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo vozilo Darsa, ko je na štajerski avtocesti na odstavnem pasu peljalo vzvratno.

Zakon je pri tem jasen - na vozišču avtoceste in hitre ceste je prepovedano obračanje, vzvratna vožnja, ustavitev ali parkiranje.

Omenjeno pravilo seveda velja tudi na odstavnem pasu ali odstavni niši, razen v primeru, ko gre za ustavitev v sili ali ustavitev zaradi nudenja potrebne pomoči. Ob tem mora takšen voznik poskrbeti, da se vozilo odstrani takoj oz. v najhitrejšem možnem času.

Na območju priključka Arja vas na štajerski avtocesti je vozilo cestninskega nadzora Dars zapeljalo vzvratno po odstavnem pasu, pri Darsu pa so takšno ravnanje označili kot nevarno in nesprejemljivo.

Dodali so, da za takšno ravnanje ni nobenega opravičila, proti vozniku pa bodo sami sprožili ustrezne ukrepe. Poglejte si prizor s štajerske avtoceste, ki je v preteklih dneh razjezil številne slovenske voznike.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik Aventadorja mislil, da snemajo njega: Kriv je bil nori voznik za njim!Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!V šovu The Voice zapela znano uspešnico: Njen nastop je odpihnil sodnike!Mačka spoznala mladička zlatega prinašalca: Takšne prizore so posneli lastniki!VIDEO: Mura šokirala Tottenham, zadetek je padel v zadnjih sekundahVIDEO: Vlado Kreslin presenetil oboževalca: Skupaj sta prepevala uspešnice!Spremstvo zdravniške ekipe z organom za presaditev iz Brnika v UKC LjubljanaPosnetek odraščanja najstnika: Oče ga je snemal dolgih 19 let!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Rebeka Dremelj, Nuška Drašček in Sandra Feketija z nastopom navdušile SlovenijoPlaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeTilen Artač nasmejal kot voznik tovornjaka: Takšno stranko je predstavil!Parodija na vse, ki se testirajo: Kličejo jih kar testomani!Moški na posebno kitaro zaigral uspešnico skupine Green DayNeusmiljen boj dveh medvedov: Posneli so ju na Finskem!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Slovenska skupina Firbci zapela "Jagode in čokolada", njihov nastop te bo navdušilPlesalka navdušila na hrvaškem talentu: Takšen nastop je pripravila!Mladička žirafe prevzela svet: Poglej si njuno veselje v živalskem vrtu!Darja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Slovenski košarkarji na kvalifikacijah za SP 2023 premagali HrvateLesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm breg