VIDEO: Prizor, ki obkroža Balkan: Slovenci in Srbi prepevali pesem Novih Fosilov!

Po včerajšnjem nogometnem obračunu med Slovenijo in Srbijo, ki se je končal z neodločenim rezultatom (1:1), je splet obkrožil izjemen prizor.

Spremljamo lahko trenutek po nogometni tekmi, ko so slovenski in srbski navijači združili talente in skupaj prepevali vsem dobro poznano uspešnico skupine Novi Fosili.

"Za primer: Srbski in slovenski navijači so po remiju obeh reprezentanc skupaj prepevali. Bravo ljudje," so ob video posnetku zapisali avtorji objave. Prizor si je zgolj na omrežju Facebook do danes ogledalo več kot 300.000 spletnih uporabnikov.


srpskacafe.com, Facebook
Slovenski in srbski navijači so po končanem obračunu dokazali, da med nami še vedno veljajo odlični medsebojni odnosi. Skupaj so namreč zapeli uspešnico "Za dobra stara vremena", ki jo je skupina Novi Fosili še pod Jugoslavijo predstavila leta 1986.

Novi Fosili je jugoslovanska pop skupina, ki je v sedemdesetih in osemdesetih letih veljala za eno najbolj priljubljenih skupin nekdanje Jugoslavije. Člani skupine so v svoji glasbeni karieri izdali veliko veselih in zabavnih pesmi za otroke in mlade, ljubezenske balade z večglasnimi refreni in dovršenimi aranžmaji.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Čim sem videl naslov sem pomislil točno na to pesem...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!VIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Gasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!Nenavaden prizor iz Dubrovnika